Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Peugeoťáci. Pořídil jsem si ojetou třistasedmičku a měl bych na vás zkušenější pár dotazů. Za prvé, jak poznám jestli mám palubní počítač? Na displeji ho nemůžu navolit, pod volantem mám sice na páčce tlačítko, ale nefunkční (jasně, takže asi počítač nemám, ale jde mi o jistotu, jestli není poškozený právě to tlačítko), Pak bych rád věděl kde je čidlo teploty oleje. Podle charakteristiky ze service boxu by na autě mělo být, ale na přístrojovce se nic nezobrazuje. No a v neposlední řadě, proč mám na střeše probůh dvě antény?? Jedna přestala fachčit tak tam původní majitel našroubil druhou, nebo to má jiný význam??? Moc díky za nápovědu :papa

post-17770-14109637037497_thumb.jpg

Odesláno

Palubní PC se přepíná tlačítkem na konci páčky stěračů. Pod volantem jsou páčky na ovládání rádia a případně tempomatu :myslim Co se čidla teploty oleje týká, tak to netuším. A s tou anténou to je taky věštba z křišťálové koule. Klidně to mohl být původně taxík a je to pozůstatek od antény vysílačky :aut

Odesláno

Tím tlačítkem na konci stěračů jsem to dělal, ale bezvýsledně. Dotaz je spíš myšlen zda má každá 307ka palubní počítač, nebo jestli ho tam vůbec nemusím mít. A ty antény, je to od rádia? Bylo mi tlučeno do hlavy že je to k GPS a to se mi ani trochu nezdá...

Odesláno

Hoď fotku displeje a rádia. PP mít budeš. Po \"face\" ho mají i socky \"break\" s obyč segmentovým displejem ;)

Odesláno

Ten čudlík je čidlo pro dálkové ovládání. Předpokládám, že to zobrazuje takhle: http://fatez.altervista.org/Foto/Peugeot307/Display.jpg

Zkus se prohrabat v menu pomocí rádia, jestli se tam to zobrazení PP nedá nastavit. Myslím, že tlč. MODE se mění to, jak displej zobrazuje (ale na beton to nevím, musel bych to jít vyzkoušet do garáže do 308 :aut )

Odesláno
Hoď fotku displeje a rádia. PP mít budeš. Po \"face\" ho mají i socky \"break\" s obyč segmentovým displejem ;)

tak to se mé \"socky\" docela dotklo :fnuk:aut ty tvoje antény jsou ještě ok už jsem viděl v Mladé Boleslavi i větší paskvil :blicismajlik:o

[upravil dne 22/4/14 20:50 od Gabriel 307]

Odesláno

Hmmm... zobrazuje se to dost jinak. Zkusím zitra vyfotit, dnes už to nedám.. Gabrieli klííd, myslim že já budu mět socku SW :D

S těma anténama nevim co si o tom myslet. Na co tam kruciš kdo cpal druhou?? Kdyby původní přestala fungovat tak je přece jednodužší původní vybrat a dat novou, než vrtat další díru do střechy... :myslim

[upravil dne 22.4.2014 20:54 od stafflik]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...