tichac Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 Zdravím, mám P205 1,8GRD, při přidání plynu těžce loupne (ozve se rána) někde na přední nápravě a auto zatočí doprava (vyrovnávám zatáčením doleva cca o 0,2 otáčky volantu), při ubrání to dělá to samé na levou stranu. Jako by se tam něco hýbalo sem a tam v radiální ose. Stejná reakce nastává při prudké změně směru jízdy (vpravo,vlevo). Měníl jsem snad vše co se dá, mám nové poloosy, ramena i ložiska. Podezdření zůstává asi na hřebenu, tlumičích, popř. nějakých silentblocích. Máte někdo podobnou zkušenost ? Auto chci prodat a takhle to asi nikdo nekoupí :-/ Budu vděčný za každou pomoc. Citovat
Ladis Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 A co sylentblok na motoru, respektive na převodovce? Není moc volnej? Mám pocit, že to tu už někdo žešil ... je to cirka rok. Skouknout do historie, jestli tam uvedl i řešení .. Citovat
Radek Odesláno 26. září 2005 Odesláno 26. září 2005 neco trosku podobneho, ale v mnohem mensi mire, mi delaly silentbloky na ramenech napravnice Citovat
tichac Odesláno 26. září 2005 Autor Odesláno 26. září 2005 Už jsem na to přišel, byla to školácká chyba při výměně pravého ramene. Byl málo dotažen čep v těhlici, pohyboval se při zatížení nahoru a dolu v rámci šíře vybrání. Teď je ticho jak po pěšině a auto neuskakuje do stran Děkuji všem za snahu při řešení problému. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.