groovred Odesláno 18. duben 2014 Odesláno 18. duben 2014 Zdravím,uvažuji že bych změnil vzhled palubní desky, to dřevo se mi už moc nelíbí,vlastně se mi ani nikdy moc nelíbilo . Koukal jsem na několik stránek z 3D foliemi a hodně se mi líbí broušený hliník a černý broušený kov. Hodně lidi použiva vzhled karbonu ale to se asi do interieru moc nehodí, vypadalo by asi hodně tuzingově. Máte někdo zkušenosti z 3D foliemi? tady mala ukázka: [upravil dne 18/4/14 05:42 PM od groovred] Edit: Tak jsem se pustil do předělávky [upravil dne 20/4/14 06:09 AM od groovred] Citovat
groovred Odesláno 19. duben 2014 Autor Odesláno 19. duben 2014 Dnes jsem sehnal broušený hliník, černej na spodní středový panel jsem ještě nesehnal, tak jsem se do toho pustil, začínám lištami na dveřích Citovat
poldy Odesláno 19. duben 2014 Odesláno 19. duben 2014 3m ma krasnu farbu brushed garaphite, lepsie ako cierna, vadi mi ale ze tie folie su dost hrube, na karoseriu ok ale na niektore casti interieru to bolo neprisposobitelne Citovat
groovred Odesláno 19. duben 2014 Autor Odesláno 19. duben 2014 koukal jsem na ní je fakt hezká jj jsou dost hrubé, je to mravenčí práce, prsty mam již spáleny ale snad ten výsledek budé stát za to Citovat
groovred Odesláno 20. duben 2014 Autor Odesláno 20. duben 2014 Komponenty dveří hotové, dnes mě čekájí plasty kolem navigace a pak zbytek palubovky v jiný barvě, uvažuji jakou barvu když ne černej broušenej kov, určite nějakou tmavou ,napadla mě klavírni černá Citovat
funthomas Odesláno 20. duben 2014 Odesláno 20. duben 2014 vyzera to pekne, uz sa tesim, ked sem hodis finalne fotky skompletizovaneho interieru Citovat
Holland Odesláno 20. duben 2014 Odesláno 20. duben 2014 Vypadá to zatím hezky-co to udělána sluníčku?? Kde jsi sehnal tu folii? Citovat
groovred Odesláno 20. duben 2014 Autor Odesláno 20. duben 2014 Tak ten střed kolem navigace mě úplně vyřídil, ty záhyby jsou nejhorší, celou dobu se to musí pořádně nahřívat,natahovat, vytlačovat vzduch, nahřívat, natahovat..... prsty mam již malinko spáleny :D Citovat
groovred Odesláno 20. duben 2014 Autor Odesláno 20. duben 2014 Holland- Folii koupiš třeba i tady http://www.carbon3d.cz/carbon3d/eshop/14-1-SPECIALNI-3D-FOLIE/49-2-BROUSENE-KOVY-NOVINKA Citovat
groovred Odesláno 20. duben 2014 Autor Odesláno 20. duben 2014 Kolem navigace to budu muset ješte předělat jsou tam menší nedokonalosti, budu se stím muset víc pohrát. Teď poraďte co dál z tím zbytkem od klimatizace dozadu? Černej carbon? ale bojím se u nej nepekneho vzhledu, nebo černou lesklou, nebo černu matnou? :myslim Citovat
funthomas Odesláno 20. duben 2014 Odesláno 20. duben 2014 asi piano black, tak to mali v orig. farebnych kombinaciach, pripadne ist do tej istej farby ako ostatne Citovat
groovred Odesláno 21. duben 2014 Autor Odesláno 21. duben 2014 Koncept Pescarolo to ma taky v jedny barvě tak to udělam asi stejně Citovat
koblih69 Odesláno 21. duben 2014 Odesláno 21. duben 2014 Dával jsem fólie na lišty ve 406, sluníčko s tím nic nedělalo ani po letech a přitom byla použitá velmi levná fólie. Nicméně popravdě v téhle barvě bych se s tím jistě už nepatlal (tím spíš u toho středního tvarovaného panelu) a stříknul to barvou a pak transparentním lakem. Bude to asi i levnější a trvanlivost 100%. Citovat
groovred Odesláno 21. duben 2014 Autor Odesláno 21. duben 2014 No už bych to asi nedělal, je to pakáren, jak říkaš hlavně u těch záhybu, příšte zvolim lak , tak už je vše na svem místě, potřebují novou řadičku :D Citovat
koblih69 Odesláno 21. duben 2014 Odesláno 21. duben 2014 Vypadá to fajn. Asi o 1000% líp než ta lacině vypadající plastová imitace kořenového dřeva... Ta řadička je opravdu tragická... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.