Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Máte zkušenosti z 3D foliemi v interieru? Edit:pustil jsem se do předelávky

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,uvažuji že bych změnil vzhled palubní desky, to dřevo se mi už moc nelíbí,vlastně se mi ani nikdy moc nelíbilo :D. Koukal jsem na několik stránek z 3D foliemi a hodně se mi líbí broušený hliník a černý broušený kov. Hodně lidi použiva vzhled karbonu ale to se asi do interieru moc nehodí, vypadalo by asi hodně tuzingově. Máte někdo zkušenosti z 3D foliemi? :)

tady mala ukázka:

[upravil dne 18/4/14 05:42 PM od groovred]

Edit: Tak jsem se pustil do předělávky :D

[upravil dne 20/4/14 06:09 AM od groovred]

Odesláno

3m ma krasnu farbu brushed garaphite, lepsie ako cierna, vadi mi ale ze tie folie su dost hrube, na karoseriu ok ale na niektore casti interieru to bolo neprisposobitelne

Odesláno

Komponenty dveří hotové, dnes mě čekájí plasty kolem navigace a pak zbytek palubovky v jiný barvě, uvažuji jakou barvu když ne černej broušenej kov, určite nějakou tmavou ,napadla mě klavírni černá :myslim

post-21217-14109637005401_thumb.jpg

Odesláno

Tak ten střed kolem navigace mě úplně vyřídil, ty záhyby jsou nejhorší, celou dobu se to musí pořádně nahřívat,natahovat, vytlačovat vzduch, nahřívat, natahovat..... prsty mam již malinko spáleny :D:D

post-21217-14109637007311_thumb.jpg

Odesláno

Kolem navigace to budu muset ješte předělat jsou tam menší nedokonalosti, budu se stím muset víc pohrát.

Teď poraďte co dál z tím zbytkem od klimatizace dozadu? Černej carbon? ale bojím se u nej nepekneho vzhledu, nebo černou lesklou, nebo černu matnou? :myslim :myslim

Odesláno

Dával jsem fólie na lišty ve 406, sluníčko s tím nic nedělalo ani po letech a přitom byla použitá velmi levná fólie.

Nicméně popravdě v téhle barvě bych se s tím jistě už nepatlal (tím spíš u toho středního tvarovaného panelu) a stříknul to barvou a pak transparentním lakem. Bude to asi i levnější a trvanlivost 100%.

post-25417-14109637018768_thumb.jpg

Odesláno

No už bych to asi nedělal, je to pakáren, jak říkaš hlavně u těch záhybu, příšte zvolim lak :D , tak už je vše na svem místě, potřebují novou řadičku :D:D

post-21217-14109637021914_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...