Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sklo naklopíš celkom k autu-keď pozrieš do špáry,uvidíš tam perko-2 drotiky-stlačíš ich k sebe a vyberieš sklo.

• O 7 měsíců později...
Odesláno

zdravím minulý týden mi začalo teplotní čidlo venkovní teploty ukazovat cca 20°-21°C. Reaguje, ale teplota je posunuta. Je nutná výměna čidla?

Odesláno

Taký rozdiel môže spôsobovať vlhkosť v zrkadle,alebo v kabeláži.Je to miniskrat medzi vodičmi.Čidlo je NTC,čiže čím menší odpor,tým vyššiu teplotu ukazuje.

Odesláno (upraveno)

no ukazuje mi to cca o 20° vic, vcera se to pohybovalo mezi 20°-25°. Musel jsem topit v aute 26°-28°. Mrnkem na to. Je to prave zrcatko? Nemusi se to kalibrovat?

Upraveno uživatelem ivannk
Odesláno

No mne ukazuje na display tiež vonkajšiu teplotu zle.O 4 stupne menej.Ak je vonku 0 tak mne ukazuje -4.Čo by som mohol podniknuť?Da sa to neako nastaviť?Alebo len vymena za novy snimač v spätaku?

• O 3 týdny později...
  • O 1 rok později...
Odesláno

...objednaval si nove cidlo, ci pouzite? Prosim si kontakt na dotycneho;-). Ja mam ten isty problem - vonku real 8 a na lcd ukazuje 29:-) a vdaka tomu mi nejde ani webasto... Alebo ak niekto pozna seriove cislo podla ktoreho sa to da objednat, bol by som vdacny

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...