Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Vás,

po delším užívání 407 se mi dostavili nějaké nedostatky:

1. nehrajou mi MP3 na CD - hraje jen některé, ostatní se přepnou. Je jedno jakou rychlostí vypálím nebo v jakém PC.

2. v zimě mi přestával fungovat vypínač na mlhovky. Teplota kolem 0 a šlo to.

3. pří rychlém přidání nebo rychlém brždění mi bouchne tupě pod autem. Netuším zda rameno nebo převodovka. Jedná se o automat. Oleje měněné před 15tis. km.

další:

1. umí někdo nainstalovat připojení přes USB nebo přes AUX?? Kolik by to tak stálo??

Všem děkuji za rady nebo jakoukoliv pomoc.

Odesláno

jestli nefungují jen některé písničky, zkus nejdřív před vypálením změnit jejich bitrate např. na konstantních 128 kbps (např. programem PAK bitrate)

Odesláno

- MP3 bude asi špatný Bitrate

- mlhovky, nebude to spíš automatickým svícením? Pak to nejde zapnout. Musíš ručně zapnout světla a pak jsou mlhovky.

- bouchání se těžko radí když jsi nenapsal ani rok. Klidně jen vůle na šroubech nápavnice nebo třeba spodní čepy...

- připojení USB jsem tu dával, použij hledání.

Odesláno
- MP3 bude asi špatný Bitrate

- mlhovky, nebude to spíš automatickým svícením? Pak to nejde zapnout. Musíš ručně zapnout světla a pak jsou mlhovky.

- bouchání se těžko radí když jsi nenapsal ani rok. Klidně jen vůle na šroubech nápavnice nebo třeba spodní čepy...

- připojení USB jsem tu dával, použij hledání.

Zkusím teda ten vBitrate

- mlhovky jindy jdou, ale v zimě nešli, když byla teplota vysoko pod nulou. Takže to automatem nebude.

- Rok výroby je 2009 . Zvednout teda auto a zkontrolovat nápravnici a čepy?? Ty přední nápravy jsou nějaký divný. Nezdají se mi.

- hledání použiju, ale jaký správný fulltext použít.

ale díky aspoň za nějaké rady.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...