HOFi Odesláno 16. duben 2014 Odesláno 16. duben 2014 Zdravím Vás, po delším užívání 407 se mi dostavili nějaké nedostatky: 1. nehrajou mi MP3 na CD - hraje jen některé, ostatní se přepnou. Je jedno jakou rychlostí vypálím nebo v jakém PC. 2. v zimě mi přestával fungovat vypínač na mlhovky. Teplota kolem 0 a šlo to. 3. pří rychlém přidání nebo rychlém brždění mi bouchne tupě pod autem. Netuším zda rameno nebo převodovka. Jedná se o automat. Oleje měněné před 15tis. km. další: 1. umí někdo nainstalovat připojení přes USB nebo přes AUX?? Kolik by to tak stálo?? Všem děkuji za rady nebo jakoukoliv pomoc. Citovat
gaff Odesláno 17. duben 2014 Odesláno 17. duben 2014 jestli nefungují jen některé písničky, zkus nejdřív před vypálením změnit jejich bitrate např. na konstantních 128 kbps (např. programem PAK bitrate) Citovat
HOFi Odesláno 17. duben 2014 Autor Odesláno 17. duben 2014 Jaký máš radio? RT4.... Přemýšlím zda nekoupit novou mechaniku Citovat
HOFi Odesláno 24. duben 2014 Autor Odesláno 24. duben 2014 tak jsem se rad nedočkal...... a takových techniků....:( Citovat
koblih69 Odesláno 24. duben 2014 Odesláno 24. duben 2014 - MP3 bude asi špatný Bitrate - mlhovky, nebude to spíš automatickým svícením? Pak to nejde zapnout. Musíš ručně zapnout světla a pak jsou mlhovky. - bouchání se těžko radí když jsi nenapsal ani rok. Klidně jen vůle na šroubech nápavnice nebo třeba spodní čepy... - připojení USB jsem tu dával, použij hledání. Citovat
HOFi Odesláno 28. duben 2014 Autor Odesláno 28. duben 2014 - MP3 bude asi špatný Bitrate - mlhovky, nebude to spíš automatickým svícením? Pak to nejde zapnout. Musíš ručně zapnout světla a pak jsou mlhovky. - bouchání se těžko radí když jsi nenapsal ani rok. Klidně jen vůle na šroubech nápavnice nebo třeba spodní čepy... - připojení USB jsem tu dával, použij hledání. Zkusím teda ten vBitrate - mlhovky jindy jdou, ale v zimě nešli, když byla teplota vysoko pod nulou. Takže to automatem nebude. - Rok výroby je 2009 . Zvednout teda auto a zkontrolovat nápravnici a čepy?? Ty přední nápravy jsou nějaký divný. Nezdají se mi. - hledání použiju, ale jaký správný fulltext použít. ale díky aspoň za nějaké rady. Citovat
koblih69 Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 OK, takže to není vada starších ročníků s vůlí šroubů nápravnice. Možná tohle: zbytek jedině po prohlídce. USB máš třeba zde: a dále... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.