Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte potreboval by som poradit, s mojou 206-kou nie je nieco v poriadku. Zastudena ked nastartujem tak mi auto zadymi a je citit nafta (co predtym nikdy) a motor ide nepravidelne, ked pridam tak klepe. Uz ked sa ohreje ide krajsie ale aj tak viac vibruje ako predtym. Ma mensi vykon. Bude to vstrekovac alebo ventil? Tak ci tak to musim dat asi do servisu. Takze by som sa vas chcel opytat ci neviete o dajakom dobrom opravarovi alebo servise z okolia Topolčian?

Odesláno

Taky mi to dýmilo po startu a nepravidelně šel motor,ale jen asi 5 vteřin,razantně se to zlepšilo když jsem začal tankovat nitro+,ale do budoucna to bude chtít repas vstřikovačů,dej vědět jak jsi dopadl v servise.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Zdravim som cerstvym majitelom P206 1.4hdi ta moja ma skor taky hrkotavy zvuk je ho aj dost poct v kabine ja som zvyknuty na 1.9D agregaty tie si klepaly ale to mi nevadilo. Ten hrkotavy zvuk je normalny alebo je stym nieco v praci mam 207 micku tie 1.4hdi a tam sa mi to zda tichsie je to len odhlucnenim kabiny alebo samotnym typom motora 8HX - kod motora. Dakujem za postrehy :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...