Hony31 Odesláno 14. duben 2014 Odesláno 14. duben 2014 Zdravím. Nedávno jsem se stal hrdým majitelem krásné 206 a hned se samozřejmě musím pochlubit . K pohonu je použit motor 1,4 HDi - krásných 70 řechtáků. Zatím jsem na něm musel měnit akorát rozvody a až se zlepší počasí, tak mě čeká kompletní výměna brzd. Podvozek je sportovně vyladěn a přední i zadní tlumiče sníženy. Do budoucna samozřejmě budu pořizovat ALU kola. Přikládám i pár fotek, doufám, že se bude líbit Vám, tak jako se líbí mé maličkosti . Citovat
JakubkoSK Odesláno 14. duben 2014 Odesláno 14. duben 2014 Vitaj Ak rozmýšľaš nad ALU diskami tak originál challenger vyzerajú veľmi dobre ináč asi skôr iná značka. tie speťáky oproti origo sú otras mŕtvy uhol sa robí už za autom... nepoužiteľné dal by som origo. inak auto vyzerá zachovalo z von podľa týchto fotiek pené a navoskované a predné svetlá ako nové takže super daj foto z vnútra a napíš niečo viac nehanbi sa :D Citovat
Hony31 Odesláno 14. duben 2014 Autor Odesláno 14. duben 2014 Jojo origo zrcátka už mám objednané, tyhle sice vypadají hezky, ale jsou nepoužitelné . Fotky vnitřku dodám zítra, musím to tam ještě trochu poklidit . Jinak zatím na ty ALU kola nejsou peníze, ale dřu jak mezek, abych je měl co nejdříve . Citovat
Hony31 Odesláno 15. duben 2014 Autor Odesláno 15. duben 2014 Tak tady jsou fotky vnitřku. Omlouvám se za nízkou kvalitu - foceno mobilem. Citovat
JakubkoSK Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 auto máš dobre vybavené to sa musí uznať ale rádio keďže je origo. tak tam musí sedieť ináč. ( ide ďalej do vnútra) teraz nesedí toto by sa dalo poriešiť aj doma. Inu mne sa páči origo stav ale to každého vec Citovat
Hony31 Odesláno 15. duben 2014 Autor Odesláno 15. duben 2014 Jojo to s tím rádiem vím. Není zacvaklé, jelikož ho mam jenom pučené, než si seženu svoje vlastní . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.