neli29 Odesláno 14. duben 2014 Odesláno 14. duben 2014 Pasujú z 807 al. z C8 deflektory na Fiat Ulysse predné aj zadné? Pýtam sa lebo na 807 a C8 je cena komplet predných a zadných taká, ako na Ulysse len na predné okna. Ďakujem Citovat
xpetrix Odesláno 14. duben 2014 Odesláno 14. duben 2014 Cena zalezi od znacky a predajcu.Ale pasuje to vsetko,aj na moju Phedru,ak sa nemylim. Citovat
JaRoY Odesláno 14. duben 2014 Odesláno 14. duben 2014 Aj ja by som chcel, ale nemozem nikde zohnat, vsade maju tie smejdove Heko. Co sa len za sklo zasunu. Ja by som chcel take co sa nalepia. Citovat
xpetrix Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 Aj ja by som chcel, ale nemozem nikde zohnat, vsade maju tie smejdove Heko. Co sa len za sklo zasunu. Ja by som chcel take co sa nalepia. Heko som mal na Felde a nikdy viac. Citovat
neli29 Odesláno 15. duben 2014 Autor Odesláno 15. duben 2014 no ja neviem, na hyundai lantre mame heko a tie drzia pekne, na fiat marei mame neviem aku znacku a tie su za trest.. nedrzia v hornej casti, boli tam uz neviem kolko krat prilepene, aj obojstrannou paskou..maju uzsiu tu hranu co za zasuchuje oproti heku, asi preto tak nedrzia. Citovat
marko306 Odesláno 17. duben 2014 Odesláno 17. duben 2014 Len aby deflektory nedodžubali dojazdy okien a potom sa budete čudovať keď vytiahnete hore okno a hneď sa vám spustí o centimeter-dva. Citovat
ferinko2 Odesláno 17. duben 2014 Odesláno 17. duben 2014 Ja mám a okná chodia v pohode.Predné aj držia dobre,zadné o ničom,radšej nespúšťam okná aby nevyleteli za jazdy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.