SLAVONIX Odesláno 14. duben 2014 Odesláno 14. duben 2014 Ahoj Mám anuto peugeot 306 BREAK 2,0 HDI r.v. 2000. Prestalo mi fungovat zamykanie kufra pomocou centrálu. Problém je však aj v tom že kľúčom zámok kufra nedokážem otočiť. Asi bude zaoxidovaný, alebo mi tam nejaký dobrák niečo vopchal. Musím teda opraviť ten centrál. Neviem sa však dopracovať k nejakej schéme, poprípade obrázkom ako je u tochto modelu riešená kabeláž a zapojenie centrálneho zamykania. Ak by niekto mal k dispozícii nejaké schémy, bol by som vďačný. Citovat
noradek Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 podívej se na kabeláž jestli není někde mezi střechou a dveřma kufru zlomenej kabel,dost se to stává. Citovat
Ducatista Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 mechanické zamknutí klíčem nemá s centrálem (motorkem) nic společnýho. Na mojí 106ce jsem to tak taky měl, cca 10 let jsem kufr klíčem nezamykal a zámek zareznul. Centrálem to ale celou dobu bez problému fungovalo. Jak píše noradek, jdi po kabeláži. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.