skuci Odesláno 10. duben 2014 Odesláno 10. duben 2014 (upraveno) zdarec lidičky, mám tady pro Vás další rozšíření portfolia služeb...Vzhledem k Vašim častým dotazům a není jich málo ohledně téhle problematiky jsem se rozhodl tuto službu poskytnout i Vám. V tuto chvíli se na trhu nacházejí 3 pojišťovny, které toto pojištění nabízejí. Připravuji pro Vás v sekci PEUGEOT-CLUB forum » Peugeot club » Naši partneři a firmy spolupracující s klubem » Pojišťovny-poradna-Lukáš Kučera-Skuci[/url] nové vlákno právě k tomu pojištění.Tak ti, kdo o tomto pojištění někdy uvažovali, mají málo informací, nebo ho již mají, tak šup sem s veřejnými dotazy ... nebo v případě něčeho intimního můžete klidně mail, telefon nebo SZ Upraveno 2. prosinec 2014 uživatelem skuci Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. duben 2014 Odesláno 13. duben 2014 Prosil bych začit znou a bez urážek a podobných výkřiků. Děkuji [upravil dne 13/4/14 13:26 od Radek Hurvajz] Citovat
skuci Odesláno 13. duben 2014 Autor Odesláno 13. duben 2014 člověk tady chvilku není a hned takový změny co se stalo? Citovat
skuci Odesláno 13. duben 2014 Autor Odesláno 13. duben 2014 prosím případné dotazy od dnešního poledne, co tu byly, aby jste je sem napsali znovu dík Citovat
skuci Odesláno 28. květen 2014 Autor Odesláno 28. květen 2014 STRUČNÉ INFORMACE zdáreček sice jsem před více jak měsícem slíbil, že sem dám nové vlákno s tímto tématem, bohužel, hodně práce a navíc rekonstrukce baráku, tak není moc volného času... Přišlo mi od Vás vcelku dost mailů, nějaké to volání i SZ jak to s touhle službou vlastně je, pro koho je určena apod, pokusím se Vám tedy ve zkratce službu popsat, bližší info pak hodím do solo vlákna... Pojištění dopravních pokut - jde o obhajobu řidiče ve správním řízení, kdy byl spáchán přestupek... chybou policisty a dalších orgánů může být řidič úmyslně poškozen a následky jsou jasné... pokuta + body příklad: -chybným umístěný radaru může být odchylka v měření až 20km/h -rychlé zastavení před krámem, poštou, úřadem nejčastější přestupky, které řešíme: - jízda na červenou - rychlost - jízda bez pásů - telefonování za jízdy - svícení - parkování na zákazu zakoupením služby klient dostává následující služby... - obhajoba dopravním přestupků - garance bodů a pokuty - v případě nevyřešení přestupku zaplacení pokuty a kompenzace 1500Kč za každý bod - pojištění proti pojšťovnám (v případně uplatnění amortizace při nehodě) tak to je asi tak ve zkratce k tomuto pojištění... když by byl nějaký dotaz, tak se na mě neváhejte obrátit Citovat
skuci Odesláno 5. červen 2014 Autor Odesláno 5. červen 2014 založeno nové vlákno k této službě, najdete ho zde PEUGEOT-CLUB forum » Peugeot club » Naši partneři a firmy spolupracující s klubem » Pojišťovny-poradna-Lukáš Kučera-Skuci » Pojištění dopravních pokut na dotazy Vám budu k dispozici v obou těchto vláknech [upravil dne 6/6/14 09:30 od skuci] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.