Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

zdarec lidičky, mám tady pro Vás další rozšíření portfolia služeb...

Vzhledem k Vašim častým dotazům a není jich málo ohledně téhle problematiky jsem se rozhodl tuto službu poskytnout i Vám. V tuto chvíli se na trhu nacházejí 3 pojišťovny, které toto pojištění nabízejí. Připravuji pro Vás v sekci PEUGEOT-CLUB forum » Peugeot club » Naši partneři a firmy spolupracující s klubem » Pojišťovny-poradna-Lukáš Kučera-Skuci[/url] nové vlákno právě k tomu pojištění.

Tak ti, kdo o tomto pojištění někdy uvažovali, mají málo informací, nebo ho již mají, tak šup sem s veřejnými dotazy ;) ... nebo v případě něčeho intimního :aut můžete klidně mail, telefon nebo SZ :D

Upraveno uživatelem skuci
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

STRUČNÉ INFORMACE

zdáreček :)

sice jsem před více jak měsícem slíbil, že sem dám nové vlákno s tímto tématem, bohužel, hodně práce a navíc rekonstrukce baráku, tak není moc volného času...

Přišlo mi od Vás vcelku dost mailů, nějaké to volání i SZ jak to s touhle službou vlastně je, pro koho je určena apod, pokusím se Vám tedy ve zkratce službu popsat, bližší info pak hodím do solo vlákna...

Pojištění dopravních pokut

- jde o obhajobu řidiče ve správním řízení, kdy byl spáchán přestupek... chybou policisty a dalších orgánů může být řidič úmyslně poškozen a následky jsou jasné... pokuta + body

příklad:

-chybným umístěný radaru může být odchylka v měření až 20km/h

-rychlé zastavení před krámem, poštou, úřadem

nejčastější přestupky, které řešíme:

- jízda na červenou

- rychlost

- jízda bez pásů

- telefonování za jízdy

- svícení

- parkování na zákazu

zakoupením služby klient dostává následující služby...

- obhajoba dopravním přestupků

- garance bodů a pokuty

- v případě nevyřešení přestupku zaplacení pokuty a kompenzace 1500Kč za každý bod

- pojištění proti pojšťovnám (v případně uplatnění amortizace při nehodě)

tak to je asi tak ve zkratce k tomuto pojištění... když by byl nějaký dotaz, tak se na mě neváhejte obrátit :)

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...