Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, potřebuju radu co stim.

Celou dobu auto jede uplně suprově, nikdy žádný chyby a předevčírem si ráno takhle přijdu k autu nastartuju a zacnou skakat chyby: braking fault, eps/esr not functioning, abs fault + mi svítí červený vykříčník jako něco s brzdama a jeste k tomu mi nefunguje posilovač řízení volant jde strasne z tuha to abych byl asi kulturista.

Odesláno

Pak jediné co mě napadá je že ti nateklo do BSI, ale stále bych víc sázel na to napájení, Zkontroluj kontakty baterky, uzemění a pod. Změř jaké je tam napětí. Motor se natočit podaří?

Odesláno

Podobná zkušenost před nedávnem z C3ky... svítila kontrolka ruční brzdy (ta s vykřičníkem..) a svítila kontrolka ABS/ESP... a nešel rychloměr a posilovač. Na diagnostice zjištěno, že nekomunikuje jednotka ABS a BSI díky tomu vypla půlku systému v autě. Po proměření vodičů byla diagnostikována vadná jednotka ABS, takže výměna, všechny chyby na diag vymazány a od té doby auto šlape jak má ;)

Odesláno

Nicméně jemu nejde čerpadlo od serva, které se vypne právě při poklesu napětí ...

Pokud motor běží tak se v nejhorším večer zastav na diag.

[upravil dne 10/4/14 13:31 od koblih69]

Odesláno

Na C3 taky nešlo... v jednotce posilovače chyba typu, že obdržená rychlost z jednotky ABS není správná a čerpadlo prostě neběželo a nešel posilovač ;) A pokud se nepletu, tak i 307 má čerpadlo honěné elektronicky :)

Odesláno

A myslíš teda, že mám jít po drátkách a zkontrolovat to napětí a kontakty? Protože na diag uz sem byl asi tak pred 2hod a vyjelo mi: neni komunikace s BSI a pak ty chyby co mi hazí palubní počítač

Odesláno

Při celkovém testu musí být jednotka ABS dostupná a v jednotce BSI nesmí být chyba o komunikaci s ABS. Pokud je, tak můžeš mít jen spálenou pojistku a nebo bohužel KO jednotku jak jsem psal výše :(

Odesláno

Tak všem děkuji za pomoc, už to běží zase jak má, všechno v pohodě byl přerušený kontakt pod pojistkou(10A) pro počítač posilovače řízeni - počítač abs nebo esp.

Hurá :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...