Machy3 Odesláno 15. duben 2014 Autor Odesláno 15. duben 2014 Hele myslíte, že tímto způsobem by se tam dalo dostat? http://www.youtube.com/watch?v=tuYy-xjYleY Citovat
Lukas.407 Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 Jak si na to přišel? Nevis ani kde je pylovy filtr a demontaz cele palubky neni zadna sranda... Citovat
koblih69 Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 Hele myslíte, že tímto způsobem by se tam dalo dostat? http://www.youtube.com/watch?v=tuYy-xjYleY Ne Citovat
Machy3 Odesláno 15. duben 2014 Autor Odesláno 15. duben 2014 Jak si na to přišel? Nevis ani kde je pylovy filtr a demontaz cele palubky neni zadna sranda... A jak si prisel na to, ze nevim kde je? S tim problem opravdu nemam... Ale je teda pravda, ze do te palubky bych se sam nepoustel... nemam na to prostory Citovat
koblih69 Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 Vyndej schráku spolujezdce a při zapnutém větráku a otevřené vnitřní klapce koukni jeslit tam něco neuvidíš... Citovat
Machy3 Odesláno 16. duben 2014 Autor Odesláno 16. duben 2014 Ok, pokusim se, s mnoztvim meho naradi a praci na parkovisti to bude slozita operace :/ Citovat
Machy3 Odesláno 28. duben 2014 Autor Odesláno 28. duben 2014 Ahoj, tak jsem dal na radu a po odmontování kastlíku jsem mrkl na ten větrák, ale krom toho, že to zní jako sekačka jsem nic nenašel... Tady je video z toho, co jde vidět, ale asi to moc nenapoví... Asi mi nezbude, než jít dolů s celou palubovkou co? Citovat
tova Odesláno 18. květen 2014 Odesláno 18. květen 2014 Ahoj, je to teda asi dost OT vzhledem k tomu jak odborne resite kde a cim by to mohlo byt. Ale me se z vetraku taky ozyvalo divne huceni/bruceni a taky jen při vyssich otáčkách vetraku. V servisu se na to moc netvarili, ze rozebirat palubovku kvůli tomu se nevyplati. Jenze me to nastalo po vymene předního skla, takze jsem si téměř jisty, ze to byl strep zapadeny kdovi kam. Po pul roce to prestalo. (Asi se to na tech ceskych cestách odskaklo jinam, kde uz to proud vzduchu tak \"nerozvrci\". T. Citovat
Machy3 Odesláno 20. květen 2014 Autor Odesláno 20. květen 2014 Ok, takže začínám jezdit offroad Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.