Jacobsoon Odesláno 12. červen 2014 Odesláno 12. červen 2014 Ano i s tebou počítám teda s: MotoMoto . Gabriel 307 . Michael 205 . ChouLu ➕1 . já ➕1 [upravil dne 12/6/14 09:02 od Jacobsoon] Citovat
MotoMoto Odesláno 12. červen 2014 Odesláno 12. červen 2014 Poslušně hlásím, grily, oba dva jsou už naložené v kufru, takže snad je někde po cestě neztratím a nebo nezapomenu. Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. červen 2014 Odesláno 12. červen 2014 JA BYL NA CHALUPE BEZ netu, tak snad na me na ochutnani taky trosku zbyde ted jsem naposledy delal panenku vcelku punkacovi a byla fakt vyborna, ale chce to priklapeci gril.... taky beru nejaky huhli a brigety....podpalovace prosim neberte, takova sracka nesmi pod maso zkusim jeste nastipat nejaky trisky a beru sekeru planoval jsem puvodne gril jen na sobotu, ale muzem dat oba dva dny Jinak si myslim, ze idealni umisteni grilu je u chatky c. 6, ale to je moc blizko nasi chatky (kvuli hluku), tak si myslim, ze to muzeme dat nekam k chatce c. 5, nebo dle umisteni te zahradky. No uvidime, ale pocitejte s tim, ze to bude asi nekde v tomto regionu, abychom to vsude meli blizko Zaroven je samozrejme mozne privezt na kost nejakou tu destilaci, ale pifko a dalsi piti prosim nevozit vlastni, bylo by to blby vuci organizatorum, dekuji [upravil dne 12/6/2014 19:35 od Scratch] Citovat
MotoMoto Odesláno 16. červen 2014 Odesláno 16. červen 2014 Chtěl bych poděkovat všem co se zúčastnili tohoto posezení, či postání okolo žhnoucího uhlí a škvířícího se masa. Všem strávníkům a hlavně kuchařům děkuji za účast. Bylo nám fajn. Tak zase příště. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.