mracek25 Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 ahoj setkal se nekdo stim ze mu radio u wip nav restalo brat cd a zacalo psat chybu?Dale uznaji mi to jeste na zaruku kdyz mi skoncila 30.3 ale ja auto koupil az 30.8. Citovat
LovisML308 Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 Kde jsi auto koupil? My koupili 2008 jako předváděčku u prodejce, ale záruka začíná nám ode dne koupě. Takže záruka by ti měla běžet, záleží ale, kde jsi ji koupil. Citovat
Ajap Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 Pokud záruka skončila, tak auto není v záruce. Ale zkusit to můžeš, třeba budou vstřícní, když je to jen pár dnů. Lovis: Podívej se, co máš napsáno v servisní knížce jako datum počátku záruky. Třeba budeš překvapenej... Předváděčku vykáže prodejce jako prodané auto, čímž začne běžet záruka. Po \"použití\" auto prodá za nižší cenu, tohle je jeden z důvodů. Já mám ve smlouvě napsáno \"předváděcí vůz nejetý\", byť to auto nikdy nesloužilo ani jako statická předváděčka, ale prodejce ho vykázal jako prodané už 30. října (od toho dne běží záruka), přičemž já ho mám někdy od půlky listopadu. No možná by stálo za to podívat se do smlouvy, pokud tam nebude nic psáno, tak předpokládám, že záruka by měla být standardních 24 měsíců dle zákona:myslim Citovat
mracek25 Odesláno 3. duben 2014 Autor Odesláno 3. duben 2014 Děkuji tak naštesti to mám zaruku v delce od koupě vozidla takže do 30.8 rano jsem tam volal a radio pujde na reklamaci. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.