Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj setkal se nekdo stim ze mu radio u wip nav restalo brat cd a zacalo psat chybu?Dale uznaji mi to jeste na zaruku kdyz mi skoncila 30.3 ale ja auto koupil az 30.8.

Odesláno

Kde jsi auto koupil? My koupili 2008 jako předváděčku u prodejce, ale záruka začíná nám ode dne koupě. Takže záruka by ti měla běžet, záleží ale, kde jsi ji koupil.

Odesláno

Pokud záruka skončila, tak auto není v záruce. Ale zkusit to můžeš, třeba budou vstřícní, když je to jen pár dnů.

Lovis: Podívej se, co máš napsáno v servisní knížce jako datum počátku záruky. Třeba budeš překvapenej... Předváděčku vykáže prodejce jako prodané auto, čímž začne běžet záruka. Po \"použití\" auto prodá za nižší cenu, tohle je jeden z důvodů.

Já mám ve smlouvě napsáno \"předváděcí vůz nejetý\", byť to auto nikdy nesloužilo ani jako statická předváděčka, ale prodejce ho vykázal jako prodané už 30. října (od toho dne běží záruka), přičemž já ho mám někdy od půlky listopadu.

No možná by stálo za to podívat se do smlouvy, pokud tam nebude nic psáno, tak předpokládám, že záruka by měla být standardních 24 měsíců dle zákona:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...