LovisML308 Odesláno 1. duben 2014 Odesláno 1. duben 2014 Zdravím, během letošní zimy jsem zaregistroval vcelku nepříjemné zvuky jakoby od zadní nápravy. Konkrétně, když například najíždím na nízký obrubník kvůli vjezdu do garáže, tak v momentě, kdy se jedno kolo zvedne výš, než druhé, ozve se nepříjemné vrzání z oblasti kufru a nápravy. Netuší někdo, co by to mohlo způsobovat? Jinak mám auto r.v. 2009 a najeto 46000 km. Za jakékoliv rady budu rád, děkuji [upravil dne 1/4/14 21:55 od LovisML308] Citovat
Honza308 Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 Zkuste do zámku pátých dveří nastříkat trochu oleje (třeba silikonového). Dělalo mi něco podobného (co popisujete) už před třemi lety. Od té doby preventivně před zimou mažu všechny zámky a je pokoj. Ale nemusí to být příčina. Každopádně zvuky, které auto vydávalo v zatáčkách a do kopce při vjezdu do garáže vypadaly jako když se mi zadek auta chce rozlomit. Auto mám taky z r. 2009, momentálně naježděno 105 000 km. Citovat
LovisML308 Odesláno 3. duben 2014 Autor Odesláno 3. duben 2014 Děkuji za radu, zkusím to promazat, je fakt, že jsem s tím zámkem nikdy nic nedělal, tak možná bude \"nasucho\". Citovat
Lukas.H Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 Zdravím, Mám presne tento istý problém, dokonca by som ho mohol na 99% rovnako popísať (obrubník, vjazd do garáže). Zámky som teraz premazal, dúfam že ráno keď pôjdem do práce bude auto už bez rôznych pazvukov pretože mi to neskutočne liezlo na nervy. Auto ma najazdených necelých 60tis km. Citovat
LovisML308 Odesláno 3. duben 2014 Autor Odesláno 3. duben 2014 Taky jsem to šel hned promazat, uvidí se ráno Ano, bylo to dost nepříjemné poslouchat, navíc, když člověk někoho veze a ten se ptá, co to je, proč se mi rozpadá auto Citovat
Ajap Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Mně kufrové dveře taky nedělaly dobrotu, vyřešil jsem to nastavením gumových dorazů víc \"na těsno\" - s dveřmi je třeba pro zavření trochu třísknout, ale už je klid. Taky jsem osku zámku omotal silnou lepící páskou, ale to nevím, jestli k něčemu je. Ale mně to spíš klepalo za jízdy. [upravil dne 4/4/14 10:47 od Ajap] Citovat
LovisML308 Odesláno 4. duben 2014 Autor Odesláno 4. duben 2014 Tak u mě to bylo odstraněno promazáním zámku na obou stranách a dneska při cestě do města naprostá pohoda, tichoučko děkuji za radu [upravil dne 4/4/14 19:23 od LovisML308] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.