kveton Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 fenku máme taky a podobný kolečka taky a jak se jich zbavit? asi nijak, co? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 Naučit psa čůrat jinde. Ale to je dosti oříšek.... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 mluv hlavně zřetelně a pomalu, aby ti rozuměla každé slovo Citovat
Ducatista Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 u psa údajně funguje, když se někde vzadu na zahradě zarazí do země kůl a k němu se majitel občas taky vyčůrá, pes se to snaží přeznačkovat, tak čůrá často tam. Ale co s fenkou... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 koupit ji ženicha, aby chodili čůrat společně Citovat
Ducatista Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 No však já mám páreček JRT a společně teda nechodí Citovat
kveton Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 kamarád má zlaťáka a naučil ho chodit na kanálek Citovat
Ducatista Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 no jak říkám, mě ty fleky v létě vždycky zmizí a zarostou, takže je neřeším. Ono ti hafani jdou vždycky na trávu, na chodníček nebo dlažbu to neudělají, takže to nechám tak. Možná by té trávě prospělo nějaký hnojivo a občas ju zalít, taky v zimě mírně povápnit. Já mám problém s tím, že soused má přehnaně stromů v zahradě a přes souvislej koberec z mechu mu tráva skoro neroste a od plotu mezi našima zahradama tak 3 m mám mechy v trávě trochu taky, takže to řeším tím vápnem a docela to pomáhá. Citovat
P607Olda Odesláno 2. duben 2014 Autor Odesláno 2. duben 2014 Pokud je to od fenky, tak to nebudu řešit. Má taky svoje práva a zvyky, tak ji nebudeme do ničeho nutit. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 To je jasné. No já když to vidím a stihnu, vezmu konev vody a to místo prostě proleju vodou, flek se tam neudělá, ale kdo to má hlídat že Citovat
Charlie 1 Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 Pes mi ochcava rohy u baráků,co s tím?mate něco vyzkousenyho? Citovat
kveton Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 zkus ty rohy postříkat pepřákem neb nějyk hnusnym sprejem a lákat ho to nebude Citovat
Ducatista Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 Pes mi ochcava rohy u baráků,co s tím?mate něco vyzkousenyho?tak mu ochcij rohy jeho boudy at taky vi jaky to je :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.