Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

měl jsem problémy s posuvem sedaček při sklopení. Elektrikář mi jedno opravil - vadnej spínač. A u řidičova mi tvrdí, že po sklopení se neposune, protože tam žádnej spínač není :myslim Přitom posuv na tlačítko funguje. Můžete mi, prosím, nekdo potvrdit, že posuv u řidiče opravdu na sklopení nemá fungovat. Díky

Odesláno

Osobně se mi obě sedačky jak řidič tak i spolujezdce při sklapení posouvá dopředu k palubce.... Takže ti kecá u obou sedaček je posuv při sklapení..ono je to i docela logický...by se ti tam pěkně blbě lezlo kdyby se sedačka neposouvala dopředu...

Odesláno

Mně to přijde taky jako hovadina postavená na hlavu. No nic, zkusím jiného autoelektrikáře. Kdybyste měli někdo tip na někoho šikovného v Praze, budu Vám vděčnej.

Odesláno

Je možný, aby tam byla nějaká jiná sedačka???? Tlačítka na pamět a na posuny má a fungují. Akorát mi lítá zrcátko. Zároveň, když se chci sedadlem a zrcátkam dostat do polohy v paměti, musím číslo paměti držet. Myslel jsem, že stačí jen zmáčknout. Je mi to trochu podezřelý.

Odesláno

Může být kožená sedačka, která je úplně bez motorků, ale ta nemá žádný tlačítka. Pokud tam ale máš tlačítka na posuv, tlačítka na paměť, tak logicky musí být spínač i na posuv po sklopení, jinak by tam nešlo nasednout.

Zrcátko lítat musí taky, v paměti je nastavení sedačky i zrcátek. Já to mám stejný, že tlačítko paměti musím držet. A poznáš to že to dojelo na uloženou pamět, že to pak myslím pípne. Prostě tu jedničku držím tak dlouho, až přestanou jet motorky v sedadle a pípne mi to.

Odesláno

OK, dík, funguje mi to jak píšeš. Takže sedačka je správná, ale nejspíš servisák špatnej :(. Aspoň, že tu jednu mi dal dohromady :)

Odesláno

Držení tlačítka dlouho na pamět je vpořádku...pokud chce člověk nastavit zpět komplet polohu zrcátka a sedačky tak člověk drží číslo paměti dokud to nepípne.V tu chvíli je to komplet nastavený ;) Osobně používam obě paměti. :)

Odesláno

Nastavení podle paměti jen na stisknutí tlačítka mi funguje pokud otevřu dveře a stisknu tlačítko paměti. Pokud dám klíč do spínačky tak už se musí držet. Takže pokud se střídáme za volantem tak před nastoupením stisknu a vše se hned nastaví.

Občas při těsným parkování k vysokýmu obrubníku si sklopým zrcátko abych tam viděl a pak jen stisknutím paměti ho nechám srovnat z5.

Odesláno
Ahoj,

měl jsem problémy s posuvem sedaček při sklopení. Elektrikář mi jedno opravil - vadnej spínač. A u řidičova mi tvrdí, že po sklopení se neposune, protože tam žádnej spínač není :myslim Přitom posuv na tlačítko funguje. Můžete mi, prosím, nekdo potvrdit, že posuv u řidiče opravdu na sklopení nemá fungovat. Díky

Zaregistruj se a poté si otevři tento link:

http://www.406coupeclub.org

Je tam k sedačkám vše :-)

Je možné, že máš motorek pro rychlý posuv spálený, popř.ti odešla pojistka atp... zkontroluj pojistky! Coupé má motorek na běžný posuv dopředu a dozadu + rychlý motorek pro posuv vpřed/vzad při sklopení sedačky. A řízení pojezdu je u řidiče i spolujezdce řešeno jinak... více v odkaze.

Já už rok bojuju s tím, že mám motorky OK, ale při sklopení sedačky spolujezdce mi nefunguje posuv vpřed/vzad - klasický posuv jde. Teď snad vyměním spínače a budu doufat, že je to těmi spínači... :)

Odesláno

Dík za tip. Registrovanej na UK klubu jsem :-) Vypozoroval jsem, že když sedačku sklopím do určité polohy, tak se nepatrně posune. Zkusím jinýho elektrikáře, hrabat se v tom raději nebudu. Co se týče spínače, tak ten jsem měl prý vadnej u spolujezdcovi sedačky. Posuv nechodil na tlačítko ani sklopení. Po vyměně je to gut :)

Odesláno

Jo, tak jsem se na UK fóru dočet, že ten mikrospínač posuvu je u řidiče úplně na jiném místě než u sedačky spolujezdce. Proto mi ten servisák tvrdil, že spínač v sedačce řidiče není a posuv po sklopení není možnej. Von tam ten čudl nenašel :D

Odesláno

Převzato z angl. fóra:

http://www.406coupeclub.org/PHPBB3/viewtopic.php?f=45&t=44109

Some specifications for the seat.

Forward/Back (in manual mode)

Max.Travel=205mm +/-20mm

15s forwards

19s backwards

Forward/Back (in auto glide mode)

Max.Travel=205mm +/-20mm

7.5s forwards

8.5s backwards

Backrest Angular movement

65degrees

28s down

29s up

Seat squab inclination

Angular movement

6 degrees

2.5s up

3s down

Height

25mm gain @ front

32mm gain @ rear

3s up

6s down

Normal Forward/Back motor speed (manual) 2700 rpm

Fast Forward/Back motor speed(auto glide) 5400 rpm

(These specs above were obtained from a technical document I found on line. I have compared the figures to my seats and can confirm they are accurate.)

Everything else here is what I\'ve discovered by poking about with it.

There are 5 motors for each seat.

1) Manual forward/backward motor (slow speed)

2) Auto Glide motor (fast speed)

3) Backrest inclination motor

4) Seat Squab inclination motor

5) Seat Height motor

Odesláno

Nikdy jsem nad tím nepřemýšlel, ale mám pocit, že je asi pravda, že při sklopení to jede opravdu rychleji tam i zpět. Když to šoupu tlačítkem, tak to jede asi vážně dýl.. Podle mě si to jen nikdo nuvědomí, protože vlastně nemáš srovnání-sedačkou hýbneš jen pár centimetrů ale když jí sklopíš, tak odjíždí hodně. Ale podle toho to prostě neporovnáš a ani tě vlastně nenapadne to porovnávat. Automaticky jsem si myslel, že se to posouvá stejně, ale bude v tom asi vážně rozdíl. Jinak jezdit mají obě dvě stejně samozřejmě...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...