TtomasS1 Odesláno 31. březen 2014 Odesláno 31. březen 2014 Zdravim rad by som dal do kufra subwoofer ale neviem ako bude najlepsie tahat kabel a skade.Bodli by nejake typy, triky najlepsie foto Rad by som tam napojil aktivny subwoofer. Citovat
Pe.Tr Odesláno 31. březen 2014 Odesláno 31. březen 2014 leva strana podel prahu, nasledne pruchodka pod posilovacem brzd Citovat
TtomasS1 Odesláno 8. duben 2014 Autor Odesláno 8. duben 2014 leva strana podel prahu, nasledne pruchodka pod posilovacem brzd Som pozeral to okolo tej priechodky co tam je ?A tak ako dalej?Lebo fakt nemam predstavu kade tahat ten hruby kabel Citovat
dodo407sw Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 ved ti to hore pise... otvor kapotu a pozri kde je priechodka... potom i interieri potiahnes okolo prahov t.j. vytiahnes kraj spodneho tapaciru a tam miesto najdes... a uz len potiahnes az do kufra... idealne je, aby si tym istym smerom netahal aj audio kable, koli ruseniu, ale ked nemas nejaky extra zvuk a davas len aktivny subak, tak by som to asi neriesil... Citovat
milos 207 1,4 hdi Odesláno 14. březen 2016 Odesláno 14. březen 2016 Zdravim pani! chcel by som dat do dveri lepsie repro ako tie co su od seriovky. v zadnej doske mam repraky/ovaly/ no mam ich napojene zo zadnych dveri! chcel by som to spravit lepsie a aby to aj trosku lepsie hralo. neplanujem vytlmit dvere a pod no zas by som to vsetko chcel riesit cez zosilovac a tym padom potiahnut aj lepsiu kabelaz! viete mi niekto seriozne a v jednoduchosti poradit ako to mam riesit ? radio mam http://www.nay.sk/pioneer-deh-p7000ub za rekacie,postrehy vopred dakujem Citovat
Lukin81 Odesláno 12. duben 2016 Odesláno 12. duben 2016 Zdravím, mam 207 sport a potřebuji poladit pravý zadní reprak, nevíte jak oddelat tu krytku? Nerad bych to urval, jestli už v tom někdo mate grif budu rad za radu díky... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.