Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

3.4. od 18hodin(čtvrtek) - VIII. Parkoviště pokec v Brně

Recommended Posts

Odesláno
Ducatista, sem si ani nevšiml že jsi fotil, ale pěkný foto;)

Satepák, já sem si kol všiml hned když sem přijel, že sou to Challengery, ale trvalo to dýl než byl čas Ti to říct:D

Však v pohodě :D

Jinak oznamuji, že jsem taky už cca hodinku doma, příště třeba na přehradě, snad zůstanu déle a stihnu i to focení :))

[upravil dne 3/4/14 22:26 od Satepek]

Odesláno

Satepek, holt je vidět že nejseš brňák, jinak bys věděl že levej pruh i když je delší tak je rychlejší, ostatně jsi to dneska sám viděl, v polovině kopca jsi kolem mě projel v pravým pruhu, a dole sem Tě nejel dojel, ale i předjel:D:D

Jánošík, tak jo teda:D:D

Odesláno

Jel jsem tri auta za tebou :D na to o kolik pozdeji sem do kolony prijel tak v pohode. Ale je jasne, ze je rychlejsi do praveho zipuje ještě ten priipojovaci:)

Odesláno

V kopci jsi mě předjel tak o 10-15 aut, už sem myslel že Tě nestihnu dojet, tam přede mnou byli zase nějaký gumy co každýho nechali je předjet:grr

Asi neví co to je zip:D

Odesláno

Ja bych prave rekl, ze ten zip v brne je docela funkcni, tak 85% lidi vi jak ho pouzivat, jen obcas se nekdo radi drive nez ma no. Jinak, mas to dobre klubove oznacene, jinak bych si te nevsimnul, zil jsem v presvedceni, ze mas modreho partnera, ne cerveneho. Pisarky projizdim casto, pac jezdim z kolejni od technologickeho parku, uz jsem si tam na to zdrzeni v zuzeni nejak zvykl, ze zacatku jsem na ty kolony jako nebrnak docela koukal no a jezdil radeji obcas po trase saliny pres centrum, ale vyjde to nejlepe nastejno. :D

Odesláno

Klubový auto musí být řádně označeno, Tvé malé nálepky sem si málem nevšiml, ale to auto už z dálky vypadalo že ho má někdo kdo se o něj stará, a tím mě zaujalo, tak sem se na něj podíval víc, a nálepku sem našel:D

Já už moc přes pisárky nejezdím, nebaví mě stát denně v koloně jak debil, tak to beru zadem přes Bystrc na Popůvky.

Odesláno

Šalda : jako jááá? já jezdím pomalu :) většinou já si všimnu každýho ale někteří si mě nevšimnou ani když stojím na světlech... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...