Šalda Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 RZ nevadí, v pohodě A hlavně že jsi dojel v pořádku, to musel být teda pěknej šok:o Citovat
Satepek Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 Ducatista, sem si ani nevšiml že jsi fotil, ale pěkný foto;) Satepák, já sem si kol všiml hned když sem přijel, že sou to Challengery, ale trvalo to dýl než byl čas Ti to říct:D Však v pohodě Jinak oznamuji, že jsem taky už cca hodinku doma, příště třeba na přehradě, snad zůstanu déle a stihnu i to focení ) [upravil dne 3/4/14 22:26 od Satepek] Citovat
John Odesláno 3. duben 2014 Autor Odesláno 3. duben 2014 Satepek : ok jinak přehrada(Prigl sraz) bude jako vždy tradičně třetí čtvrtek v měsíci jak je už tradice. Citovat
Jánošík Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 a na přehradě je to tedy též od 18:00? já že dorazim, ale asi POZDĚJI :D:D:roker makám toriž do 19:00 ale vemu z práce roha o něco dřív Citovat
Šalda Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 No vidíš jak se Ti jazyk lepší Já sem taky dneska dojel na sraz o něco DÝL než sem chtěl:D:aut Citovat
Satepek Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 Šalda: Te omlouvaji ty zasekané písarky :-D tam to zase bylo zdlouhavé Citovat
Jánošík Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 já se pokusím už DÝL nepřijet nikdy když už tak Později :D:D Citovat
Šalda Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 Satepek, holt je vidět že nejseš brňák, jinak bys věděl že levej pruh i když je delší tak je rychlejší, ostatně jsi to dneska sám viděl, v polovině kopca jsi kolem mě projel v pravým pruhu, a dole sem Tě nejel dojel, ale i předjel:D:D Jánošík, tak jo teda:D:D Citovat
Satepek Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 Jel jsem tri auta za tebou na to o kolik pozdeji sem do kolony prijel tak v pohode. Ale je jasne, ze je rychlejsi do praveho zipuje ještě ten priipojovaci:) Citovat
Šalda Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 V kopci jsi mě předjel tak o 10-15 aut, už sem myslel že Tě nestihnu dojet, tam přede mnou byli zase nějaký gumy co každýho nechali je předjet:grr Asi neví co to je zip:D Citovat
Satepek Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 Ja bych prave rekl, ze ten zip v brne je docela funkcni, tak 85% lidi vi jak ho pouzivat, jen obcas se nekdo radi drive nez ma no. Jinak, mas to dobre klubove oznacene, jinak bych si te nevsimnul, zil jsem v presvedceni, ze mas modreho partnera, ne cerveneho. Pisarky projizdim casto, pac jezdim z kolejni od technologickeho parku, uz jsem si tam na to zdrzeni v zuzeni nejak zvykl, ze zacatku jsem na ty kolony jako nebrnak docela koukal no a jezdil radeji obcas po trase saliny pres centrum, ale vyjde to nejlepe nastejno. Citovat
Šalda Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 Klubový auto musí být řádně označeno, Tvé malé nálepky sem si málem nevšiml, ale to auto už z dálky vypadalo že ho má někdo kdo se o něj stará, a tím mě zaujalo, tak sem se na něj podíval víc, a nálepku sem našel:D Já už moc přes pisárky nejezdím, nebaví mě stát denně v koloně jak debil, tak to beru zadem přes Bystrc na Popůvky. Citovat
John Odesláno 4. duben 2014 Autor Odesláno 4. duben 2014 Šalda : osobně na velký označování auta nejsem.I tak většinou moje auto každý pozná. Citovat
Šalda Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Pokud si Tě stačí všimnout jak kolem něho prosvištíš Citovat
John Odesláno 4. duben 2014 Autor Odesláno 4. duben 2014 Šalda : jako jááá? já jezdím pomalu většinou já si všimnu každýho ale někteří si mě nevšimnou ani když stojím na světlech... Citovat
Šalda Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Já nevím kdo má pořád problémy s tím, že se mu pořád pálí brzdy:D:aut Citovat
Šalda Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Mě to moje 66kw brzdí dobře Ale taky to moc nejede:D Citovat
JendaB Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Mě těch 103kW brzdí dobře a jede jště líp [upravil dne 4/4/14 12:14 od JendaB] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.