John Odesláno 3. duben 2014 Autor Odesláno 3. duben 2014 Merfolk : ok jako pokud to nemáš úplně položený na zemi tak vyjedeš... někteří členové to mají dooost nízký a dostanou se tam taky.. Citovat
John Odesláno 3. duben 2014 Autor Odesláno 3. duben 2014 Merfolk : tak to máš vpohodě taky mám coupe snížený a problém nemám problém mají ti co to mají položený vic jak 40-60mm Citovat
Šalda Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 Johne, jasný, upravovat % mě nemusíš Jinak já nahoru vyjedu třeba i plně naložen, nevím co pořád řešíte:D:aut A když tam vyjede čakom a cechic tak už asi každej:D [upravil dne 3/4/14 11:40 od Šalda] Citovat
John Odesláno 3. duben 2014 Autor Odesláno 3. duben 2014 Šalda : taky ty máš krabici to je něco jínýho Citovat
John Odesláno 3. duben 2014 Autor Odesláno 3. duben 2014 Šalda : ok dobře ja teda přijedu taky ,,offroadem\" sedan vyjede všude. Citovat
John Odesláno 3. duben 2014 Autor Odesláno 3. duben 2014 Šalda : to fakt ne už takhle je to šílená vysoká koza a v zatačkách to drží jen tak tak Citovat
Šalda Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 Tak jsem asi před chvilkou viděl v pisárkách člena satepek:D Černá 406 combi s kolama Ariane z 307 Citovat
Satepek Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 No videl si správně, ale kola jsi netrefil ) ale, trvalo to než si všimnul :-D [upravil dne 3/4/14 17:47 od Satepek] Citovat
John Odesláno 3. duben 2014 Autor Odesláno 3. duben 2014 Tak děkuji všem kteří dojeli za snad pěkný a pohodový pokec.. Určitě sem pak někdo přihodí nějaký fotky byl tam jeden fotograf Citovat
Ducatista Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 měl jsem fotit dřív, jsem ocas, byla už moc tma... Citovat
Šalda Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 Ducatista, sem si ani nevšiml že jsi fotil, ale pěkný foto;) Satepák, já sem si kol všiml hned když sem přijel, že sou to Challengery, ale trvalo to dýl než byl čas Ti to říct:D Citovat
John Odesláno 3. duben 2014 Autor Odesláno 3. duben 2014 Ducatista : supr fotky... díky... tak třeba příště... bude focení dřív Citovat
Ducatista Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 Pokud to někomu vadí, můžu odmazat SPZky... Jinak cestou zpátky u Vyškova, nebyla úplná tma ale už hodně šero, asi v 130-140ti jsem najednou asi 3 m před sebou zaregistroval NĚCO... Nestihl jsem uhnout ani nic jinýho, byl to zlomek sekundy, jen mi hlavou blesklo že to bude nějakej igelitovej sáček... Najednou obrovská rána do čelního skla, do prostoru mezi můj xicht a čidlo před zpětným zrcátkem. Jsem se lekl že jsem se málem po*ral, v tu chvíli by se ve mě krve nedořezal... Auto se zatřáslo, že se mi i zpětný vnitřní zrcátko pohnulo. Doteď nevím, co to bylo, jestli někomu odlítla poklice, nebo něco jinýho, nebo PET flaška, ale díky soudruhům ve Francii, že to čelní sklo dělají tak tvrdý. Za Vyškovem je první benzínka po dálnici až v Kroměříži, kontroloval jsem škody na autě (sklo i střechu), naštěstí poškození jsem žádný nenašel... Ale ku*wa, tohle už znova nechci zažít... Citovat
John Odesláno 3. duben 2014 Autor Odesláno 3. duben 2014 Ducatista : jako rána to musela být pořádná hlavně,že coupe je celý a ok. Citovat
Jánošík Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 díky za foto a spz mi nevadí. no tak hlavně že se nic nestalo a auto i ty jste celý. příště pořídíme foto třeba i dřív ještě se sluncem :-) Citovat
Ducatista Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 jj příště to chce fotit hned po 18 hod, fotil jsem kolem půl osmé když už se rozsvítily lampy veř. osvětlení a to už je na prd... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.