Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

3.4. od 18hodin(čtvrtek) - VIII. Parkoviště pokec v Brně

Recommended Posts

Odesláno

Merfolk : ok jako pokud to nemáš úplně položený na zemi tak vyjedeš... někteří členové to mají dooost nízký a dostanou se tam taky.. ;)

Odesláno

Merfolk : tak to máš vpohodě taky mám coupe snížený a problém nemám problém mají ti co to mají položený vic jak 40-60mm :)

Odesláno

Johne, jasný, upravovat % mě nemusíš :D

Jinak já nahoru vyjedu třeba i plně naložen, nevím co pořád řešíte:D:aut

A když tam vyjede čakom a cechic tak už asi každej:D

[upravil dne 3/4/14 11:40 od Šalda]

Odesláno

Tak děkuji všem kteří dojeli za snad pěkný a pohodový pokec.. :) Určitě sem pak někdo přihodí nějaký fotky byl tam jeden fotograf :D

Odesláno

Ducatista, sem si ani nevšiml že jsi fotil, ale pěkný foto;)

Satepák, já sem si kol všiml hned když sem přijel, že sou to Challengery, ale trvalo to dýl než byl čas Ti to říct:D

Odesláno

Pokud to někomu vadí, můžu odmazat SPZky...

Jinak cestou zpátky u Vyškova, nebyla úplná tma ale už hodně šero, asi v 130-140ti jsem najednou asi 3 m před sebou zaregistroval NĚCO... Nestihl jsem uhnout ani nic jinýho, byl to zlomek sekundy, jen mi hlavou blesklo že to bude nějakej igelitovej sáček... Najednou obrovská rána do čelního skla, do prostoru mezi můj xicht a čidlo před zpětným zrcátkem. Jsem se lekl že jsem se málem po*ral, v tu chvíli by se ve mě krve nedořezal... Auto se zatřáslo, že se mi i zpětný vnitřní zrcátko pohnulo. Doteď nevím, co to bylo, jestli někomu odlítla poklice, nebo něco jinýho, nebo PET flaška, ale díky soudruhům ve Francii, že to čelní sklo dělají tak tvrdý. Za Vyškovem je první benzínka po dálnici až v Kroměříži, kontroloval jsem škody na autě (sklo i střechu), naštěstí poškození jsem žádný nenašel... :aut Ale ku*wa, tohle už znova nechci zažít... :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...