renda.j Odesláno 30. březen 2014 Odesláno 30. březen 2014 Ahoj kamarádi, chtěl jsem se zeptat, na váš názor. Mám 407- 2,0HDI a jsem spokojenej a potřebuju ještě dodávku. Vybral jsem EXPERTA, tak 2007 ale váhám mezi 1.6HDI a 2.0HDI tak bych rád slyšel vaše názory na tyto motory. Budu jezdit dost po Praze a olkolí, naloženej jen drobným materiálem a nářadím, takže nic těžkýho. Mám strach, že 2.0 motor bude hodně žravej, a jak je těžkej bude i dost trpět přední náprava, bo Praha to je normální tankodrom. Ale zas nevím, jestli 1.6 není pro tohle auto moc slabej. Sice nejsem závodník, ale když budu jezdit s těžkym autem, budu muset víc šlápnout na plyn, asi malinko víc točit motor, častěj řadit, a možná to bude žrát víc než 2.0 Do teď jsem pracovně jezdil PARTNEREM 1.9D vyrobenej 1999 a výkonem a spotřebou mi dostačuje, ale je prostě malej. Předem děkuji za názory. Ahoj Citovat
chuck11 Odesláno 30. březen 2014 Odesláno 30. březen 2014 nebylo by lepší to vložit rovnou mezi sekci Peugeot Expert, kde ti řeknou svůj názor majitelé daného typu Citovat
koblih69 Odesláno 30. březen 2014 Odesláno 30. březen 2014 No tak vono tohle není jediný vlákno Citovat
renda.j Odesláno 30. březen 2014 Autor Odesláno 30. březen 2014 Hoši děkuju za rady. Samozřejmě svůj dotaz jsem vložil i do sekce EXPERT. Do sekce 407 jsem to vložil proto, že 407 se prodává taky s motory 1.6 a 2.0 a čekal jsem že se najde moudrej týpek kterej napíše svoje názory na tyto motory v 407. Protože 407 a EXPERT jsou podobně těžký. Případně někdo, kdo má zkušenosti s oběma motory v jednom autě. No a nový vlákno jsem založil proto, že většinou jedno vlákno má třeba 50 odpovědí od pseudochytráků který melou hovna a navíc né k danýmu tématu. Takže hledám a čtu třeba hodinu a stejně prd dozvím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.