Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj kamarádi,

chtěl jsem se zeptat, na váš názor. Mám 407- 2,0HDI a jsem spokojenej a potřebuju ještě dodávku. Vybral jsem EXPERTA, tak 2007 ale váhám mezi 1.6HDI a 2.0HDI tak bych rád slyšel vaše názory na tyto motory. Budu jezdit dost po Praze a olkolí, naloženej jen drobným materiálem a nářadím, takže nic těžkýho. Mám strach, že 2.0 motor bude hodně žravej, a jak je těžkej bude i dost trpět přední náprava, bo Praha to je normální tankodrom. Ale zas nevím, jestli 1.6 není pro tohle auto moc slabej. Sice nejsem závodník, ale když budu jezdit s těžkym autem, budu muset víc šlápnout na plyn, asi malinko víc točit motor, častěj řadit, a možná to bude žrát víc než 2.0 Do teď jsem pracovně jezdil PARTNEREM 1.9D vyrobenej 1999 a výkonem a spotřebou mi dostačuje, ale je prostě malej.

Předem děkuji za názory.

Ahoj

Odesláno

Hoši děkuju za rady.

Samozřejmě svůj dotaz jsem vložil i do sekce EXPERT. Do sekce 407 jsem to vložil proto, že 407 se prodává taky s motory 1.6 a 2.0 a čekal jsem že se najde moudrej týpek kterej napíše svoje názory na tyto motory v 407. Protože 407 a EXPERT jsou podobně těžký. Případně někdo, kdo má zkušenosti s oběma motory v jednom autě.

No a nový vlákno jsem založil proto, že většinou jedno vlákno má třeba 50 odpovědí od pseudochytráků který melou hovna a navíc né k danýmu tématu. Takže hledám a čtu třeba hodinu a stejně prd dozvím.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...