Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Hledám Projektanty Elektro, Programátory PLC ...

Recommended Posts

Odesláno

Pánové, často se tu žehrá na nejdostatek práce. Já mám opačný problém potřeboval bych nějaký makáče. Ale je to práce odborná a není tedy pro každého, přesto pokud je někdo z Vás:

- projektant Elektro (zejména NN případně i VN)

- programátor PLC (Simatic, Alen Bradley ... )

- Projekt manažer/ Site manager (Elektro)

... a nebo znáte někoho kvalitního dejte mi tip. Nezaručuju, že každý z oboru kdo se ozve dostane práci, ale kvalitní lidi potřebujeme a než to bude veřejné můžete mít náskok.

Pokud někoho zajímá víc, klidně se ptejte. Klíčová je samostatnost, zkušenosti v oboru, regionálně je to víceméně jedno.

Odesláno

Můžu třeba naťuknout - jsou to v podstatě dodávky projektů, ŘS, rozvaděčů, kompletního elektra ... na klíč pro Energetiku a těžký průmysl. Když si třeba představíš tep. elektrárnu tak ten řetězec je - zauhlování, kotel, redukční stanice, turbína, chladící věž, Filtr, odsíření, upravna vody, doprava popílku... a pokud chceš projektovat elektro, programovat řízení těchto technologiií nebo třeba vést stavbu (myšleno elektročásti) za za desítky mil. jsi náš člověk ;)

Odesláno

Přijeď s tím sedlem a můžeme o tom pokecat. Nejsem HR takže na mě to nezáleží. Ale mám před sebou řadu zakázek poměrně velkého rozsahu a když to zjednoduším tak si raději seženu lidi než budu potom překvapenej, že mám sice smlouvu, ale nemám kým to realizovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...