koblih69 Odesláno 29. březen 2014 Odesláno 29. březen 2014 Pánové, často se tu žehrá na nejdostatek práce. Já mám opačný problém potřeboval bych nějaký makáče. Ale je to práce odborná a není tedy pro každého, přesto pokud je někdo z Vás: - projektant Elektro (zejména NN případně i VN) - programátor PLC (Simatic, Alen Bradley ... ) - Projekt manažer/ Site manager (Elektro) ... a nebo znáte někoho kvalitního dejte mi tip. Nezaručuju, že každý z oboru kdo se ozve dostane práci, ale kvalitní lidi potřebujeme a než to bude veřejné můžete mít náskok. Pokud někoho zajímá víc, klidně se ptejte. Klíčová je samostatnost, zkušenosti v oboru, regionálně je to víceméně jedno. Citovat
jarmyl Odesláno 29. březen 2014 Odesláno 29. březen 2014 Ahoj, můžeš mi poslat nějaký detaily? Nebo to můžem probrat osobně, jestli se domluví nějaký to leštění Dík Citovat
koblih69 Odesláno 29. březen 2014 Autor Odesláno 29. březen 2014 Můžu třeba naťuknout - jsou to v podstatě dodávky projektů, ŘS, rozvaděčů, kompletního elektra ... na klíč pro Energetiku a těžký průmysl. Když si třeba představíš tep. elektrárnu tak ten řetězec je - zauhlování, kotel, redukční stanice, turbína, chladící věž, Filtr, odsíření, upravna vody, doprava popílku... a pokud chceš projektovat elektro, programovat řízení těchto technologiií nebo třeba vést stavbu (myšleno elektročásti) za za desítky mil. jsi náš člověk Citovat
Guest Scratch Odesláno 31. březen 2014 Odesláno 31. březen 2014 a neco mene specializovanyho bys tam nemel? Jsu totiz v (_,_) Citovat
koblih69 Odesláno 31. březen 2014 Autor Odesláno 31. březen 2014 Přijeď s tím sedlem a můžeme o tom pokecat. Nejsem HR takže na mě to nezáleží. Ale mám před sebou řadu zakázek poměrně velkého rozsahu a když to zjednoduším tak si raději seženu lidi než budu potom překvapenej, že mám sice smlouvu, ale nemám kým to realizovat. Citovat
Guest Scratch Odesláno 31. březen 2014 Odesláno 31. březen 2014 zkusim s zenou domluvit patek nebo nedeli Citovat
koblih69 Odesláno 31. březen 2014 Autor Odesláno 31. březen 2014 Hele chtěl jsem napsat, že jsem ve škole, ale kupodivu tento víkend jsem jen v Sobotu takže by to šlo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.