Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím poraďte mi....koupil jsem Siemens A75, a rád bych si tam natáhl zvonění.poslal jsem textovku s kódem na oskara, přišel mi zavináč a hlásí to, že služba internet není umožněna. Otevřel jsem časopis Svět mobilů - a přišel jsem na to, že by to asi pochopili všichni, jen já ne. Prosím, mohl by mi to člověk znalý napsat krok po kroku co mám udělat? Děkuji děkuji:papa

Odesláno

Na to aby ti šli stahovat melodie musíš mít nastavenej WAP.

No napsal bych to ale u siemensů je to na dvě stránky a navíc si to přesně nepamatuju.

V tom časáku to musí bejt a rozhodně líp napsaný než bych ti to já dokázal vylíčit

Odesláno
Původně zaslal: Hadra

Prosím poraďte mi....koupil jsem Siemens A75, a rád bych si tam natáhl zvonění.poslal jsem textovku s kódem na oskara, přišel mi zavináč a hlásí to, že služba internet není umožněna. Otevřel jsem časopis Svět mobilů - a přišel jsem na to, že by to asi pochopili všichni, jen já ne. Prosím, mohl by mi to člověk znalý napsat krok po kroku co mám udělat? Děkuji děkuji:papa

zkus se podivat na www.siemensmania.com tam bys mohl najit nastaveni tykajici se wapu a tehle veci, nekde na strankach www.my-siemens.cz je dokonce moznost nechat si poslat samonastavujici sms, po jejimz prijeti se ti telefon nastavi pro konkretniho operatora a melo by vse fungovat

Tak ten konfigurator je na Tehle adrese zadej sveho operatora a telefonni cislo a mela by ti prijit ta konfiguracni sms

HEH TAK sorry, ted jsem si vsiml ze A75 neni v nabidce pro konfiguracni sms, holt zkus to vycist na te siemensmanii

[upravil dne 20/9/05 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Původně zaslal: Hadra

zkus se podivat na www.siemensmania.com tam bys mohl najit nastaveni tykajici se wapu a tehle veci, nekde na strankach www.my-siemens.cz je dokonce moznost nechat si poslat samonastavujici sms, po jejimz prijeti se ti telefon nastavi pro konkretniho operatora a melo by vse fungovat

Tak ten konfigurator je na Tehle adrese zadej sveho operatora a telefonni cislo a mela by ti prijit ta konfiguracni sms

HEH TAK sorry, ted jsem si vsiml ze A75 neni v nabidce pro konfiguracni sms, holt zkus to vycist na te siemensmanii

[upravil dne 20/9/05 Ferry]

No jestli máš Oskara,najdi si Můj Oskar (samoobsluhu) a zadej nastavení WAP.

Zadáš T.Č.+heslo a si tam.

:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...