Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Co můžete nabídnout začátečnikovi v tuningu 205. Vidím tady i jednoduché věci. Ale nemám s tím vůbec zkušenosti. Poraďte jak začít. Díky za každou dobře myšlenou radu.

Odesláno

milej rejpale pavlištíku. nevim co ti dovoluje urážet a navážet se do lidí kteří se ti snažej pomoct. podle mě seš obyčejnej primitiv co si hraje na ing.

dost přemejšlim jestli nemam smazat ten můj přízpěvek k tý přístrojovce. ale řikám si že tvoje auto nemůže za to jakýho má majitele tak třeba by to pomohlo k jeho opravení.

Odesláno
Původně zaslal: Pavlištík

Nejsi ty snad z Prahy. Tam těch chytrolínů je. Že se vůbec unavuješ.:roker

:o

tak to pardon...priste se \"unavovat\" nebudu :papa

Odesláno

na uplnej začátek dát nejdřív auto pořádně do kupy,aby bylo spolehlivý a pak teprve započat tjůnyng ne:roll:papa tak tímhle bych asi začal:)

Odesláno
Původně zaslal: Pavlištík

Nejsi ty snad z Prahy. Tam těch chytrolínů je. Že se vůbec unavuješ.:roker

Hlavně že nejini z tý vaší pr..le tam je to koukám samej inteligent :D :D :D

:roker

Odesláno

zacni tim, ze se naucis slusne chovat, pak si dej do kupy auto, aby vse fungovalo jak ma a v mezicase si projdi forum tuning, kde najdes spoustu inspirace i sam :papa

Odesláno

Díky Vám všem za rady. Nejsem žádný ing. Jen jsem myslel, že mě tady odpoví lidé bez nějaké ironie. Ale jak vidím učinilo to jen pár jedinců. Moc jim díky za dobré rady. A ty, kterří si z lidí dělají srandy budu ignorovat. Poznal jsem již za svůj život hodně chytráků, kteří si dělali z lidí legraci. Vidím, že i tady to pokračuje.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...