Pavlištík Odesláno 19. září 2005 Odesláno 19. září 2005 Co můžete nabídnout začátečnikovi v tuningu 205. Vidím tady i jednoduché věci. Ale nemám s tím vůbec zkušenosti. Poraďte jak začít. Díky za každou dobře myšlenou radu. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 20. září 2005 Odesláno 20. září 2005 ti poradim tolik...presun to do sekce tuning Citovat
Pavlištík Odesláno 20. září 2005 Autor Odesláno 20. září 2005 Nejsi ty snad z Prahy. Tam těch chytrolínů je. Že se vůbec unavuješ. Citovat
tomyka Odesláno 20. září 2005 Odesláno 20. září 2005 Chytrolin , nechytrolin , ale poradil ti dobre a myslel to asi tiez dobre . Citovat
kšanda Odesláno 20. září 2005 Odesláno 20. září 2005 milej rejpale pavlištíku. nevim co ti dovoluje urážet a navážet se do lidí kteří se ti snažej pomoct. podle mě seš obyčejnej primitiv co si hraje na ing. dost přemejšlim jestli nemam smazat ten můj přízpěvek k tý přístrojovce. ale řikám si že tvoje auto nemůže za to jakýho má majitele tak třeba by to pomohlo k jeho opravení. Citovat
Capy Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 Komu není rady tomu není pomoci. Tak proč se ptáš,když ti nejsou dobrý rady ostatních:bojim Citovat
Guest Ludweek Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 Původně zaslal: Pavlištík Nejsi ty snad z Prahy. Tam těch chytrolínů je. Že se vůbec unavuješ. tak to pardon...priste se \"unavovat\" nebudu Citovat
michal 206 Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 DOST, kluci! Pavlistik pokud ma zajem si skoci do sekce TUNING a ostatni uz nebudou laskave komentovat jeho vylevy... diky Michal Citovat
Crack Odesláno 22. září 2005 Odesláno 22. září 2005 na uplnej začátek dát nejdřív auto pořádně do kupy,aby bylo spolehlivý a pak teprve započat tjůnyng ne:roll:papa tak tímhle bych asi začal:) Citovat
DjBoom Odesláno 22. září 2005 Odesláno 22. září 2005 Původně zaslal: Pavlištík Nejsi ty snad z Prahy. Tam těch chytrolínů je. Že se vůbec unavuješ. Hlavně že nejini z tý vaší pr..le tam je to koukám samej inteligent :D Citovat
Vvitty Odesláno 22. září 2005 Odesláno 22. září 2005 zacni tim, ze se naucis slusne chovat, pak si dej do kupy auto, aby vse fungovalo jak ma a v mezicase si projdi forum tuning, kde najdes spoustu inspirace i sam Citovat
Pavlištík Odesláno 28. září 2005 Autor Odesláno 28. září 2005 Díky Vám všem za rady. Nejsem žádný ing. Jen jsem myslel, že mě tady odpoví lidé bez nějaké ironie. Ale jak vidím učinilo to jen pár jedinců. Moc jim díky za dobré rady. A ty, kterří si z lidí dělají srandy budu ignorovat. Poznal jsem již za svůj život hodně chytráků, kteří si dělali z lidí legraci. Vidím, že i tady to pokračuje. Citovat
DjBoom Odesláno 28. září 2005 Odesláno 28. září 2005 To si zvykneš. Skoro každej tady na začátku narazí. Pár chytráků tu je ale jinak myslim že pohoda Ne kucí? Citovat
Pavlištík Odesláno 28. září 2005 Autor Odesláno 28. září 2005 Tak jo, budu se snažit brát ty lidi tady, takové jací jsou, vždy? každý jsme nějaký. Narazil jsem.Příště si dám pozor. Tak zatím. Citovat
tomyka Odesláno 28. září 2005 Odesláno 28. září 2005 len ja mám pocit ze už po tychto prispevkoch vela ludi ani neodpovie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.