misacekk Odesláno 23. březen 2014 Odesláno 23. březen 2014 Zdravím chlapy chci se zeptat za kolik se prodává motor do 405 co mám v popisu typ motoru DKZ? Nebo nemáte někdo na prodej doma motor? Díky Dneska jela mama domu a po cestě jí vytekla voda a pak se rozsvítila kontrolka a dojela na zastávku tak cca 2-3 km ale nevím jak dlouho to jelo bez vody. Přijel jsem pro to a motor už jen točil nechtěl chytit a točilo to jako bez svíček takže malá komprese to je nejspíše zadřený tet jsem to rozebral voda v oleji nebyla olej bez emulze, skoro jako neovej ten olej byl tam cca 1500km, voda tam nebyla žádná a těsněn prorezlé přidám foto až je stáhnu během večera. Jak poznám na pístech že je to přidřený? Díky za rady. [upravil dne 23/3/2014 19:47 od misacekk] [upravil dne 23/3/2014 21:31 od misacekk] Citovat
misacekk Odesláno 24. březen 2014 Autor Odesláno 24. březen 2014 poradí někdo potřebuji vědět rozměr nebo obj. číslo simeringu na vačkovou hřídel a pak ještě tesnění mezi hlavu a jak na tom drží termostat tak obj. číslo. Díky. Citovat
Maverick Odesláno 26. březen 2014 Odesláno 26. březen 2014 Nemyslim si, že by se to přidřelo. Kdysi se mi stalo to samý na jedný Mi16. Vytekla mi voda, ale nefungovala kontrolka, takže jsem si toho všiml dost pozdě. Najednou auto ztratilo výkon a zhaslo. Po pokusu o nastartování se ozýval zvuk točení, ale bez komprese. Mělo by stačit vyměnit těsnění pod hlavou a nechat zkountrolovat hlavu, jestli se nezkroutila. Tyhle motory vydržej poměrně dost;) Citovat
misacekk Odesláno 26. březen 2014 Autor Odesláno 26. březen 2014 Díky, mluvil jsem s kámošem a ten říkal že by to mělo být v pohodě že to udělalo to těsnění. Auto má bez 300km 25000km a to těsnění je původní, hlavu jsem dal zkountrolovat tak uvidímě nakoupím všechno těsnění a smontuju a uvidíme. Když jsem nalil benzín do válcu tak nikam neprotek. Ještě se chci zeptat jak rozebrat hřídelku u roždělovače prosakuje mi tudy olej do rozdělovače. Díky Citovat
Jarda1987 Odesláno 30. březen 2014 Odesláno 30. březen 2014 Gufero na vačku budeš mít nejlepší změřit a koupit v přímo v prodejně ložisek. Dáš za něj 20 korun. A jak znám ty zloděje z autodílů, budou za něj chtít 100 kč a tvrdit, že je to speciální. Měří se průměr hřídele, průměr díry a výška gufera. Číslo se zapisuje takhle (čísla jsou vymyšlená): 15-35-8 Zadření se projevuje spíše tak, že se motor točí hodně z tuha nebo (což se u 4T málo kdy stane) se to rafne na tvrdo a nejde s tím hnout vůbec. Když to rozebereš, tak je píst jakoby rozmazaný ve válci a po stěnách jsou lesklá prasátka. Citovat
Karel Odesláno 31. březen 2014 Odesláno 31. březen 2014 Postup demontáže rozdělovače http://www.passiongolfgti.com/spip.php?article291 Citovat
misacekk Odesláno 2. duben 2014 Autor Odesláno 2. duben 2014 Díky za rady zítra rozeberu rozdělovač, kámoš mi nechal zkouknout hlavu museli jí srovnat byla dost křivá tak uvidíme až jí přivezem a složíme to. Citovat
misacekk Odesláno 9. duben 2014 Autor Odesláno 9. duben 2014 Včera jsem složil motor motor běží to jsem rád ale mám problém. Jak to bylo od oleje tak jsem to oplách motor a nechal oschnout a nastartoval auto běželo ale špatně drželi volnoběžný otáčky a pak to chcíplo a už jsem to nenatočil. Nevíte co by to mohlo být? Když odpojím hadici na benzín a startuju tak benzín jde. Citovat
misacekk Odesláno 9. duben 2014 Autor Odesláno 9. duben 2014 Tak sjem to už rozchodil. Dal jsem to do garáže a zatopil a už běží Citovat
misacekk Odesláno 14. duben 2014 Autor Odesláno 14. duben 2014 Ještě prosím o radu dají se změřit kabely na svíčku jestli jsou v pořádku? Chci je proměřit protože když běží motor tak občas jak kdyby vynechal jeden válec a pak zas chyt díky. Citovat
misacekk Odesláno 18. květen 2015 Autor Odesláno 18. květen 2015 Motor funguje, ale mám zas problém máma jela auto chcíplo tak jsem to nastartoval ale motor šel nepravidelně. Tak jsem to dostal domu a vytočil svíčky (na svíčky najeto 10000km) a jeden válec nepálil tak jsem vyměnil kabely a už válec pálí. Motor stále kolísá když dám volnoběžný otáčky a chcípnu motor a chci natočit tak nenaskočí a když dám na volnoběžce cca 1200 ot. a chcípnu to tak to normálně nastartuje. Poradíte čím by to mohlo dělat auto poškubává když se rozjedu mám podezření že by to mohl dělat vstřik (y) ty nejdou nějak zjistit jestli jsou špatný auto má najeto 260tis. a dia. nic nehlásí. Díky za rady Citovat
misacekk Odesláno 19. květen 2015 Autor Odesláno 19. květen 2015 http://leteckaposta.cz/771437722 Tady je uloženo video chodu motoru. Citovat
misacekk Odesláno 21. květen 2015 Autor Odesláno 21. květen 2015 Díky za rady ...... Už jsem to vyřešil byla to cívka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.