Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj kluci prosim Vas takovy problem ohledne interieroveho zpetneho zrcatka,pres ktere neni videt nejak mi to zmlecnelo.Jde mi o to jak sehnat presne to a same ,kdyz v tom mam dlku na central a ja nevim kdo vi co jeste,protoze jich urcite bylo vicero druhu.Jsou na techto dilech napsana nejaka cisla?Ze bych hledal tento druh zrcatka prave podle nej nebo jestli se to musi podle vybavy hledat nevim,kazdopadne diky za rady.

Odesláno

zistit podla VIN co tam presne mas, ano boli viacere typy, aj ja som kedysi objednaval v Peugeote, dodali s inym konektorom, tak som prehodil zo stareho, druhovyroba asi neexistuje, tak jedine origo

Odesláno

Jasny to chapu jedine origo z peugeota nebo z vrakace,ale jak poznam jestli je to stejne.Slo by teda zjistit podle vin nejake cislo toho zrcatka?Diky vin je VF39D4HXB92006010

Mam ted moznost koupit zrcatko i s klickem,protoze jsem jeden ztratil,tak bych smaznul dve mouchy jednou ranou myslim ze by to melo jit sparovat,ale nejdriv potrebuju jestli to zrcatko bude stejny.

Odesláno
ale notak, na starym modelu je cip mimo desku a sparovat to pujde nebo koupi novej valecek immo za 200korun .

to ano, ale ak to chce mat ako plnohodnotny kluc (dialkove ovl.) s pouzitym to nesparuje s jednotkou

Odesláno

ale sparuje, nerikej , ze neco nejde kdyz si to neprubnul

dalka - lze sparovat

immo stare taky

info z peugeotu,potreba diag na immo na dalku lze manualne.....snad to tlumocim dobre,sam jsem ted taky jeden klic kupoval a trapil se tim

[upravil dne 22/3/14 13:01 od Michael coupé]

Odesláno

ked to sparuje s pouzitym klucom tak nech mi da vediet, budem len rad

ja mam tiez info z peugeot BA nezavislo od 2 ludi, a to, ze dokazu sparovat plnohodnotny kluc len novy, kde do dosky este nebolo nikdy nic zapisane, ak uz raz bol kluc pouzity tak to nie je mozne, aspon nie oficialne v peugeote, ani neviem o nikom, kto by to bol schopny spravit

opakujem, ze sa tu nebavim o immo ale o kompletnom kluci

Odesláno

Ano kompletni klic origo peugeot,immo s dalkou na central.V tom zrcatku je asi snimac na prijem dalky toho centralu nebo ne?Jinak jak rikas diag primo na immo nejspis jen v servisu peugeot nikoho jinyho neznam.Dalku sparovat by snad nemel byt takovy problem.

[Edited on 23/3/14 16:18 by stagrik]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...