Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Joooo... ta šroubovací víčka mi taky kapku chyběj... Vypadalo by to ještě efektněji... Na druhou stranu mě potěšilo a překvapilo, že to má fakt těžká kovová těla i ta víčka...

[upravil dne 14.4.2014 15:00 od Edison]

Odesláno

Tak jednu výhradu bych měl, rychlá dlouhá a souvislá čára se s ním udělat nedala. Trochu jsem pogooglil a zjistil, že hrot se musí nastavit. Takže jsem vzal hodinářškou lupu a obě poloviny od sebe planžetou odtáhnul. A ejhle ono to funguje a perfektně :super

Odesláno

Mirku, to presne mam doma a mel jsem s nim problem... Na me moc silny hrot - slevalo s emi to... a jeste pri psani jakoby \"drhlo\" o papir... nevim, mozna horsi kus...

Odesláno

No po té úpravě jsem popravdě nadšený, je lepší než Recife Paris které jsem tu chválil. Popsal jsem dalších 12 stran a je výborné. Při představě, že stálo cca 130,- si brousím zuby na další kousky...

Odesláno

Že bych taky poladil? Pozoruju, že to \"něco\" chce... Ale bojim bojim.. zkur... se mi to nechce. Spíš podle rychlosti psaní...

[upravil dne 15.4.2014 06:55 od Edison]

Tak... ufff... snad jsem to nedojebal... Pravda... silnější stopa, ale v pohodě... Už nevynechává ani při rychlejším psaní, podpisování atd... Jen se malinko ta stopa zeslabí. Ale ono taky asi bude dost záležet na inku, bych řekl...

[upravil dne 15.4.2014 07:40 od Edison]

Odesláno

Tak malé nenápadné zjištění: Do čínských plnících per LANBITOU skvěle pasují bombičky WATERMAN. K nasazení je potřeba kapku přiměřené síly a fungují skvěle. Do per JINHAO sice pasují taky, ale jdou tam celkem výrazně volněji. V důsledku to znamená, že bombičky si pak přisávaj falešnej vzduch a celkem přeplňují hroty, takže spíše nevhodné, dokonce jsou schopné až protékat. S použitím dodaného konvertoru je však všechno OK.

Odesláno

Tak mám ještě jedno zjištění: Lanbitou užívá hroty značené M (medium), ale stopou blížej se spíš k F (fine). Hrot je klasický, je však o chlup menší, než u Jinhao značeného rovněž M 0,7mm. U toho Lanbitou je ta stopa opravdu spíše 0,5mm. Nemáte někdo ponětí, jak u toho \"silnějšího\" pera tu stopu kapku ztenčit? Někde na to kouknu a případně dám vědět.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Joooo... pěkný koousek.. Jsi mi připoměl... Musím asi jedno naplnit... ;-) A je to takový to \"tlustý\"? Ty se mi líběj víc... Má tu jedno \"tenký\" a to tak nějak není ono...

Odesláno

Není nutný... Ještě jsem si koupil pozdro na dvě... http://www.ebay.com/itm/Etui-fur-2-Schreibgerate-Stifte-LEDER-SCHWARZ-Pen-Pouch-Leather-STIFTETUI-/281285365265?pt=DE_Haus_Garten_HomeOffice_Schreibger%C3%A4te&hash=item417dea0e11 . Nosím v ňom to zlatý, v tom je ink Watterman, a černý a v tom je mic dokumetního černýho a motdýho KINu v pomělu asitak 1:4...

[upravil dne 5.7.2014 21:58 od Edison]

[upravil dne 5.7.2014 22:08 od Edison]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...