Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A nebo můžeš napsat panu Gotrekovi k nám tady na Moravu. On má ten Hicsův zázrak....Já ho potkávám dosti často, auto je opravdu pěkný, akorát jsem ještě nenašel odvahu ho zastavit a mrknout dovnitř, jak to tam vypadá...:D

Odesláno

ok. díky kluci. až budu mít trochu čas tak na to mrknu. zase mi to příde nepraktický když někoho vezu v noci tak ho bije do očí kolik jedu. ale to vlastně když chce vidí stejně. tak díky. mrknu na to

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Poznal jsi leda tak kulový, chytráku. Přijeď, a já ti to předvedu, když jsi tak levej. A toho chytrolína si strč za klobouk, blbečku. Když se tady po tom fóru podíváš důkladněji, tak by sis mohl všimnout, že rady a postupy k těmhle autům tu poskytuju už víc jak tři roky, stejně jako náhradní díly na ně, a že mi těhle aut prošla rikama pěkná řádka - takže je na rozdíl od tebe znám nazpamě?. Tu kapličku ti sundám do 10 minut s přehledem, a žárovky osvětlení jsou shora, a ne zezadu, troubo. Zezadu jsou jenom kontrolky. A kdyby ses náhodou obtěžoval přijet, tak tu mám i vyndaný dvoje budíky z 205, takže si to můžeš prohlídnout i na stole. A za pětikilo tě i klidně naučím sundavat, pokud nejsi úplně levej - to ale nezaručuju.

No dobře, až budu mít cestu do Prahy tak se přijedu nechat poučit. Zatím to nechám neosvícené. Ale asi si pleteš nějaký jiný typ. Pokud si to tady přečteš, tak to každý radí jinak. Co je kaplička jsem snad pochopil. Ale jak ji sundat na to nepřišlo již pár lidí. Takže asi všichni kolem mě jsou leví. Tak již nechme těch dohadu a vzájemného napadání. K ničemu to nevede. Měj se a na mé dotazy již nemusíš odpovídat. Přece se nebudeš bavit s troubou a ještě ji radit. Najdo se lidé, kteří poradí i bez dokazování toho jak jsou nejchytřejší. Přeji ti krásný den.

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

Pavlistik:

bez navodu a rad mi trvalo vyndani kaplicky 1 hodinu, a to jsem vetsinu casu stravil hledanim spravnych bitu do sroubovaku, bo majitel prede mnou zrejme postracel srouby a kazdej byl jinej... v servisu za 3h stihnou jeste dojet na obed a zpatky, za tech 350 na hodinu to bude dobry obed...

Vidím, že to není práce na 10 minut, jak tady někteří tvrdí. Mohl by jsi to prosím tě podrobněji popsat. Pokud si na to najdeš trochu času, byl bych ti moc povděčen. Kolik žárovek to vlastně podvěcuje? Mě teď svítí jen jedna z prava. Tak předem moc děkuji.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...