Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

může když nezapneš kabel na přerušeni :) ja to mam taky tak ve dne sviti jen denni sviceni a večer sviti oboje mam xenony a senzor světel když je šero,tunel tak to zapne,takže by to pořad zapinalo a vypinalo světla tak ten kabel nemam zapojeny,policie nic,se podivej na moje fotky :mrk

post-53568-14109637423805_thumb.jpg

Odesláno

Lukaydo 407 čo to máš za denné svietenie, môžeš sem dať link na ne a foto cez deň.

Ak dobre vidím na obrázku v avatare tak ich máš pod tými čiernymi bočnými lištami, tá varianta sa mi na 407-mu pozdáva najviac.

Odesláno

Ahoj denne svíceni je tohle http://www.auto-doplnky.com/denni-sviceni-vertex-5-led-nssc-drl-523hp-p7554 a kupoval jsem ho tam,máme to už dané 3 roky a svíti pořad stejně bez chyb,blikaní atd a svíti super :mrk fotky nafotim asi zítra,je to skoro hned pod tou plastovou lištou,první jsme to chteli do te lišty ale nakonec pod vypada to lip a měně práce,

Montáž-musi se vyřezat přesny otvor aby to pasovalo do narazníku-naraznik byl na aute ,potom jsme dodělavali uhel světel aby to svítilo stejně a pilníkem dodělavaly,potom musi dolu narazník a zezadu jsme to přilepili lepidlem nevím už jakym drži to super ale je to drbačka asi na jeden den.

Nářadí-bruska,pilník,nuž,lepidlo,vrtačka kvůli broušeni+ věci na sundani narazníku a zapojeni na konec.

Ale výsledek jako original z vyroby to vypada,ty denni svíceni co se jen přidělaji do mřížky mě moc neberou ale zase se to namontuje za chvíli ,moje je pracné ale výsledek stojí zato :super

Ale hodně lidi by to nedělalo kvůli práci drbačka stím :)

Jsem rád že se ti to líbí.

Odesláno

Lukaydo 407 -- bacha nato pokud ti svítí DRL tak ti nemají svítit přední ani zadní světla.

Existují DRL,že když zapneš světla tak svit DRL se částečně utlumí, ale zase by ti nemněly svítit přední parkovačky v původních světlech;)

PS.budu ti muset někdy to tvoje DRL obhlídnout naživo.Já mám v těch místech jak nasviňu park.senzory :roll

[upravil dne 10.5.2014 20:58 od chuck11]

Odesláno

Je to přimo v mistě tech park senzoru no,já tam nemam zapojeny (žluty myslím) kabel,kvuli xenonu a automaticke detekce světel,večer sviti xenony i drl kvuli efektu ktery se mi hodně libi proto nemam zapojeny kabel,ve dne svíti parkovačky asi nvm jistě stejně tam mam ledky bíle a odběr minimalní policii nato nic už nas parkrat zastavili kvuli předním oknum zatmaveným atest měli(museli jsme sundat :fnuk:bacha bohužel,a mám jeste na přednim skle pruh nahoře kvuli slunku na stk vždy pustili ale měli blbé řeči :nevim

Odesláno

:super takto som si to predstavoval, len ak by to šlo tak ich posunúť viac dopredu na zaciatok tej čiernej lišty (viem záleží na uhle či by to potom svietilo kolmo dopredu).

Nemáš problém s vypalovaním jednotlivých diód? Podaktorím členom sa to dosť často stavalo.

Odesláno

čau měl jsem to na seatu cca 3roky a neměl jsem žadne problemy :super

Ted to mam na 407mě a taky žadné problémy že by se tam dostala voda nebo blikaním a diodami že by nesvítily a to mi to svití pořad i na seatu večer časté starty ve měste,i jak mi začal blbnout motor na seatu pořad odchazely moduly zapalovaci takže pořad startováni,diagnostika atd a denni sviceni o.k,a hlavně večer to denni svíceni uděla hodně světla např jako mlhovky ,ale drl sviti krasně bíle jak xenon

A je to značka vertex takže to je kvalitní,kamoš kupoval nějake činske denni sviceni a za 2 měsice to vyhodil asi mu tam nateklo nebo co a odešlo

Jsem stimto vyrobkem plně spokojeny a ten efekt :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...