Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Origo servis kolikrat nechce nahravat ani soft.

A uz kdyz,tak origo diagbox to ma udelane tak.

Na serveru je verze ktera je komplet udelana.Ta se stahne (jen pocas programovani)do slozky a z te slozky se nahraje do auta.Pak se smaze a nikde neexistuje.

To je vsechno.

Po nahrani nove verze neni cesty zpet.

Odesláno

No ja mam dve auuta s timhle motorem a ani jedno nedela absolutne nic.

Ikdyz Citoren radi pozdeji a drzi dele vyssi otacky proti 607.

Ale ikdyz na obou autech slapu jak jenom chci tak zadne zvuky nedelaji.

Je pravda ze hned po koupi u obou jsem delal vyplach prevodovky s vymenou oleje 3x po sobe.Ale to ma spis vliv na razy pocas razeni...

Odesláno

Jojo u nenormálního ježdění to nedělá.

Tak jak to máte? viz. vitace níže.

\"Co máte ve 407 AM6 doporučuji přehrát poslední program pro převodovku i motor. Dělal jsem zhruba před měsícem. U mého motoru to vypadá na mírně nižší spotřebu, lepší chování AM6 a hlavně to zařadí 6 ku až při 98 km/h. To same při podřazení.

Odpadlo tím to kňučení převodovky při decentní jízdě po rovině a do mírného kopce, kde to řadilo po staru 6 už při 90 km/h.

Vypsání změn jsem nikde nenašel, AM6 se chová líp, řekl bych plynuleji, víc to přechází po ubrání plynu na volnoběh motoru, a posunutí řazení u 5 a 6 kvaltu. \"

Odesláno

Ale vzdyt si zkus zmacknout plyn vic nebo mene a uvidis ze razeni je uplne jinde.

Radi podle kroutaku ne podle rychlosti.Ikdyz je mozne ze na rovine odpovida zrovna pri lechkem zmacknuti plynu ten kroutak pri rychlosti 98...:aut

Jinak.

Ja jezdim normalne porad.:roll

Odesláno

Radi podle kroutaku ne podle rychlosti.Ikdyz je mozne ze na rovine odpovida zrovna pri lechkem zmacknuti plynu ten kroutak pri rychlosti 98...:aut

Tomu rozumím, ale v autě to poznám podle rychlosti, tj. verze SW převodovky řadí při 90, nebo 98. Já mám při 90 ve stylu jak píšeš.

Samozřejmě, že jezdím jinak a řadíme výše:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...