Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den,mám problém když otevřu dveře a nechám rozsvicená světla tak se přestal ozyvat zvukovy signál,jedná se o 2.0hdi sw 2005,prosim o radu předem děkuji.

Odesláno
když to chcipnu a otevřu dveře nebo necham klicek v zapalovani tak se ozyval signal ted nic,

A nevypol si to omylom v konfigurácii?Cez obrazovku počítača?

Odesláno

Jinak, pokud se ti nerozsviti svetlo pri otevreni dveri ridice, zkus otevrit jine dvere(ne od bytu:P), pokud se rozsviti na jine dvere, tak ma v haji spinac dveri v zamku. Mel jsem to taky. Na vrakaci 500-800...

Pokud se ti nerizsviti na zadne dvere, hledej jinde.

PS: Pokud ti nefunguje dverni spinac na dverich ridice, je to vetsi problem nez nejaky svetlo nebo bzucak.

Priklad: Odemknes auto, otevres dvere ridice, hodis klice na sedacku, zjistis ze jsi neco zapomel, zavres dvere a auto se ti zamkne s klicem na sedacce, protoze auto nepoznalo otevrene dvere a po chvili se opet samo zamkne. Vlastni zkusenost:D:D

Odesláno

když otevřu dveře u ridice tak se mi nezobrazi simbol otevrenych dveri mezi budiky a nestane se to ani když otevřu dveře spolujezdce je mozny ze odesly oba snimace dveri zamku,diky

Odesláno

Vyskúšaj tu fintu s kľúčmi na sedačke, ale kľúče tam nedávaj. Podľa toho spoznáš či to je zámok. Teda zamkni auto, odomkni ho, otvor dvere, zatvor dvere. Keď sa po chvíli zamkne samo je vadný snímač v zámku.

Podľa mňa budú vadné oba tie zámky.

[upravil dne 18.3.2014 08:50 od AnotherOne]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...