voštík Odesláno 17. září 2005 Odesláno 17. září 2005 Kdo to vi odpovi, odpovi mi na otazku : co je to za karu? Citovat
Netopýrka Odesláno 17. září 2005 Odesláno 17. září 2005 mňo no to je přeci vítěz té poslední designérské Pežotí soutěže, ten nejlepší návrh každý rok udělají Pežo?áci funkční v poměru 1:1 btw. mně by se to jako vozítko do města dcela líbilo Citovat
voštík Odesláno 17. září 2005 Autor Odesláno 17. září 2005 Jo ahaaaaaaa!!! Omluvam se za svou Peugeoti nevzdelanost a neprehlednost, ale.... vsak vite Kazdopadne do mesta to vypada jako docela dobey napad Citovat
merkurek Odesláno 18. září 2005 Odesláno 18. září 2005 Nic proti ale já to taky nevěděl a ani bych to nechtěl .. Citovat
uulik Odesláno 18. září 2005 Odesláno 18. září 2005 No pro oko pěkný,nechtěl bych s tím jezdit po městě? Kdyby to dostalo bombu na bok tak nevím,nevím asi bych se koulel ulicí až domů nám to z kopce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.