čarokněžník Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 co cerpadlovyskouset z jinyho auta dela to jen kdyz je to v zaberu nebo navolnobeh? Citovat
ReaPerek Odesláno 10. březen 2014 Autor Odesláno 10. březen 2014 když je na vonobeh tak je to taky jiny jde to poznad hned po nastartovaní startovaní trva o neco malinko dele než to chytne. Potom motor jede normalne ale občas zabruči a zaklepe se cele auto. Citovat
ReaPerek Odesláno 10. březen 2014 Autor Odesláno 10. březen 2014 Tak a mam vypsanou chybu katalyzatoru a svítí kontrolka motoru Citovat
ReaPerek Odesláno 10. březen 2014 Autor Odesláno 10. březen 2014 on už jednou hlasil chybu ale pak už zase ne a nedavno me naboural chlap na zadek a zarval mi vyfuk takže to budu zitra volat na pojistovnu jako skrytou zavadu. Citovat
JakubkoSK Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 Ono sa to často javí po rane na zadok že je všetko OK ale keď rozoberieš nárazník tak to vidno alebo otvoríš kufor a chceš zavrieť už to moc nejde no Citovat
ReaPerek Odesláno 10. březen 2014 Autor Odesláno 10. březen 2014 kufr zavřel i otevřel v poho pouze jsem menil vyfuk a naraznik a pod naraznikem ohnuty plech Citovat
JakubkoSK Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 tak to dopadlo dobre celkom na starej kamaratovej felicii po rane do kufra ho už nezavreli tak vzali lano omotali o strom pripli za auto a trhli tim potom už šiel apoň zavrieť kufor :D Citovat
ReaPerek Odesláno 10. březen 2014 Autor Odesláno 10. březen 2014 dobrý řešení :D ja stla jako na vyvysene takže me podboural vzal me do narazniku takže na jedne strane to zachranilo tažny oko a na druhy nic nebylo krom vyfuku a ten bly v pulce zmačkanej takže musel dostat strasnou bombu. Uvidim až se sunda zda se tam neco stalo. Citovat
JakubkoSK Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 tak škoda auta no... a ideš s tým problémom do servisu? Citovat
ReaPerek Odesláno 10. březen 2014 Autor Odesláno 10. březen 2014 jj asi jo nechce se mi jelikož tam necham spoustu penez ale sám si vymenit katak asi neuvladnu Citovat
ReaPerek Odesláno 11. březen 2014 Autor Odesláno 11. březen 2014 Tak odvezeno a bylo mi řečeno že katak to neni že to jede na tři válce ale když mi minule odešel střik tak to delalo uplne jiny veci no uvidime Citovat
ReaPerek Odesláno 17. březen 2014 Autor Odesláno 17. březen 2014 Tak a volal pan opravař bylo to prý spatne utaženo svíčkou ktera se trosku roztřístila a propalila cívku. Citovat
ReaPerek Odesláno 17. březen 2014 Autor Odesláno 17. březen 2014 Hele presne nevim jeste jsem v tom mel olej filtry jsem to zfoukl najednou. Ale říkal že lista 1500 + svíčka a prace byla myslim 500,- Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.