Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Prosím pomoc-el.schéma dveří 306 hdi 1999

Recommended Posts

Odesláno

Čaute,nutně bych potřeboval schéma na konektor řidičovo dveří,ten husí krk.Mam to překlesaný na padrť a začal jsem tam dávat svazek z S16,ale m ádva piny jinak a navíc je tam spoustu kabelů stejných barev a já to zapojil zřejmě špatně.Moc by se mi hodilo schéma abych si to vše propípal a nebo nejlépe svazek z hdi :) děkuji moc za pomoc ;)

Odesláno

Vendelinek:tohle jsem nenašel.Upřímně je to pro mě celkem nepotřebné,protože mám ještě vyhřívané zrcátka v elektrice.A stejně bych to takhle nehezky nedělal:) místa je tam dost kabely jdou krásně vytahnout,takže jsem tam naletoval origo koncovky který zase vydrží určitě 5let,ale někde jsem se spletl z drátama a hlavně žádná izolačka.

Odesláno

Něco málo mi to pomůže,ale popis né přesnej protože mam třeba dva fialový a dva hnědý,tři žlutý a to na staraně kabiny.Neuvádí se tam ani reprák,který je červený a žlutý,ale to je jediný co jsem si od rádia propípal.Děkuji moc za to,ale bude to chtít schéma:myslim

Odesláno

napočítal jsem celkem 16kabelů,je to fakt blázinec.Zítra na to budu mít skoro celý den,tak to zkusim aspoň něco podle toho udělat.Zeptam se ještě jestli je naklápění zrcátek přes pojistku?

Odesláno

Mno Francúzi to majú v oblube ,zmeniť farbu drátu skoro pri každom spoji:D a ano tie čísla sú označenie drátov.Tie schémata sú pri tomzo modele dosť smiešne a pri ovládaní spätných zrkadiel je miesto ovládania zakreslený ohrev a preto som si tie chýbajúce dráty nevšimol.Sorry:mad:

Odesláno

Ono u francouzů už to chce trochu zkušenosti,když se chceš vrtat v elektrice,takže v pohodě,jsou to blázni,ale já je přesto miluju :D

Já myslím,že po pár hodinách pátrání na to nakonec přijdu a děkuji moc za pomoc,mám se aspoň čeho chytit.:super

Návštěvník
Odesláno

No nevim, já měl třeba úplně jiný barvy než píšeš ty. Asi to tam dávaj podle toho co maj zrovna skladem.

U mě to ale bylo tak, že nějaký dráty se stejnou barvou byli po dvou, jeden byl zem, a druhej +. Takže to chce proměřit.

Jinak to jednoduše propojíš podle barev a tloušťky kabelů, až na ty dvojice stejnejch.

Odesláno

Já to udělal jednoduše, původní svazek ucvaknul, na papír si namaloval konektor a do něj napsal jakej pin má jakou barvu a tloušťku kabelu, konektor rozřezal, abych z něj dostal jen ten plastovej kroužek, koupil obyčejný fastony, myslim že to jsou ty nejmenší, sehnal si nějaký kabely, na ně nacvakal ty konektory, strčil je to kroužku, napíchal do dveří, a kroužek našrouboval.

Pak už jenom podle obrázku pozapojoval kabely co tam jsou jen jednou, a ty co jsou víckrát proměřil jak už jsem psal, většinou to byl jeden zem a druhej mínus. Když jsou tři tak musíš laborovat, ale po třech jsem tam měl asi jednou, červený.

Odesláno

baffy: prosímtě neměl by jsi pozici pojistky na zrcátka?mě to pořád prostě nejde,okna ani zrcátka až se začínám bát že je to celý kvůli ovladači a to to mám zapojený na 95% správně.A asi neni normální že když zamknu u spolujezdce,tak se mi nezamkne u řidiče co?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...