Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, hladal som na fore aj na nete ale nikde som nenasiel koberec do auta aky som mal v mojej 407me. Bol to originalny koberec na vodicovej strane ktory bol o nieco vacsi a vytvarovany tak ze zakryval aj to miesto vlavo kde mate pocas jazdy vylozenu lavu nohu ked nepouzivate spojku. Dufam ze som to opisal jasne. Nevie niekto kde by sa dal taky zohnat?

Vopred dik. :papa

Odesláno

nazdar :) ... moj otec to objednal v polsku a mal to do tyzdna... konkretne v Leluchov neviem ci to poznas ale dost ludi tam chodi nakupovat z vychodu :D :D ja to mam 12km nedaleko

Odesláno

straki, klobuk dole... dva dni sa s tym seriem a nic som nenasiel. Ta cena to si snad delas prdel :D

sedrik, a je to iste ako na strakiho fotke? ak ano kolko dal otec za to? lebo je mi jasne ze z Leluchowa to origo na beton nebude. ;)

Odesláno

Do prcic, ospravedlnujem sa Another. Sa mi to pochaosilo, lebo som videl fotku a pod tym cenu od Strakiho. Tak som myslel ze to je od neho. Este raz velke sorry a dikes :mad:

Odesláno

no on ma gumy ale vzor sedi presne zakryje krasne celu podlahu aj to na vylozenie nohy :) sice tam nieje napis \"407\" ale aspon sa to nesmyka presne to sedi .... a cena asi trepnem okolo 40e neviem presne ... ale vsetky

Odesláno

Chcem si dat do auta ako som mal pred tym, pedale a ten naslap. Naslap som mal namontovany na koberceku a bolo to super. Teraz by som to musel srubovat priamo a to nechcem robit

post-21542-14109635948434_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...