krtek 2 Odesláno 7. březen 2014 Odesláno 7. březen 2014 Nazdar menil som na predku pruziny a dal som meksie a auto slo viac k zemi neviem , rozdiel vysky medzi predno castou auta a zadnov castou sa mi zda velky v predu som nameral necelych 16 cm a vzadu 19 cm merane od hran podbehu kde sa osadzuje zdvihak ,vedel by niekto pomerat svoje auto jake ma hodnoty? svetla mi teraz svietia viac do zeme asi to budem musiet dat nastavit [upravil dne 7/3/14 21:50 od krtek 2] Citovat
odee Odesláno 7. březen 2014 Odesláno 7. březen 2014 Pokud máš na předku měkčí pružiny tak je docela logické, že ten předek padnul k zemi. Já když sem měřil auto s téměř novým podvozkem, a bylo to mezi 19-20cm vpředu i vzadu. Citovat
krtek 2 Odesláno 7. březen 2014 Autor Odesláno 7. březen 2014 Ide mi hlavne o ten rozdiel vysky medzi predkom a zadkom co je umna cca 4 cm,neviem presne povedat o kolko mi klesol predok po vymene lebo to uz nepametam kolko bolo predtym [upravil dne 7/3/14 22:29 od krtek 2] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.