Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vymeniť môžeš,prinajhoršom ti dačo nebude fungovať.

[upravil dne 4/3/14 20:31 od ferinko2]

Odesláno

ahojte viete mi poradit s nasledovnym problemom:

vymenil som v aute bsi, ale samozrejme auto nestartovalo, potom som urobil bsi virgine, nakodoval som vsetko ale kluce som nevedel nakodovat, bsi neukazuje ziadnu chybu ale blika kontrolka kluca v strednom paneli a motor sa vobec netoci, viete mi poradit kde moze byt chyba? daco som urobil zle alebo nieco som uz uplne pokazil? vypol som uz aj immo v motore ale nepomohlao... :(

Odesláno

Je to plastová skrinka v motorovom priestore,sú v nej poistky,pod nimi aj hlavné poistky a relátka.

Odesláno

pistky som skontroloval, ale relatka som v nich nevidel ... mozno su zo spodu,

viete mi potvrdit alebo vyvratit, ze motor by sa mal tocit aj so zlym bsi, alebo starter ide cez bsi?

Odesláno

cital som to upou, a nasledne programoval s pps, po nakodovani v bsi som nenasiel ziadnu chybu a vcera od rana som uz x-krat prekodoval bsi, lebo som si myslel, ze kvoli tomu sa netoci motor ... az dneska som to zistil, ze chyba moze byt aj v startery, ale potreboval som aby mi to niekto mudrejsi potvrdil ...

aj immo som vypol v edc15c2

Odesláno

A jee jeee.

Tolik zasahu az do ECU ???

BSI si porad musi sahnout do bsi a vymeni info aby se odemkli.

Nejde udelat immo off.

To neni zass***ny koncern.

Oprav si starter resp jeho ovladani a pak pokracuj ve spravnem poradi s programovanim ecu a bsi.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...