hondes Odesláno 24. únor 2014 Odesláno 24. únor 2014 Zdravim chcem sa Vas spytat ze ked pocujem pri sliapnuti na spojku take male cvrlikanie v motore, znameto, ze spojka uz odchadza alebo co to moze byt? Inak motor ide tichucko a pradie si ako macicka, nijake vazne problemi doposial s motorom neboli.....Vdaka // Příště bez CAPS LOCKU a výstižněji... děkuji [upravil dne 24/2/14 14:10 od ChouLu] Citovat
t.h.o.m.a.s. Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 tak dnes se mi stal ten samý problém, včera všechno bez chyby a dnes když jsem sednul do auta a rozjel se přemýšlel jsem co to dělá za divný zvuky... po chvíli přemýšlení jsem zjistil že to dělá pouze když sešlápnu spojku.... takže s největší pravděpodobností spojkový ložisko? dá se vyměnit jen to ložisko nebo je rozumnější vyměnit komplet spojku se vším všudy? už teď se děsím ceny.. :-D Citovat
krtek 2 Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 Je to dost pracna robota,preto sa oplati menit komplet set Citovat
t.h.o.m.a.s. Odesláno 29. duben 2014 Odesláno 29. duben 2014 tak jsem sehnal druhou spojku domluvil se s mechošem že to prohodíme... netuším sice jak dlouho to ještě může vydržet,ale požitek z jízdy s takovým rámusem není nic moc.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.