Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak dneska jsem musel se slzou voku \"odpanit\" 10ti letou rezervu na mojí 406, byla absolutně jak nová, dokonce i s papírovými štítky z Peugeotu s popisem instalace. A zde je problém! Rezeva je na plechu a já mám na kolech origo šrouby s rovnou dosedací plochou (s rozšířením pro rezrvu) a ještě podložkou. Na rezervě je nakreslené jak má podložka po dotažení plandat, jelikož je tam právě ten kužel, který se má o rezervu zastavit. Jenže mě šli všechny šrouby poměrně snadno dotáhnout tak, že se podložka vůbec nehýbala. Popojel sem několik stovek metrů a šrouby zkusil dotáhnout, šli poměrně dobře ještě o otáčku, ale jen zůstal volný. Má vůle do všech stran a nejde ani dotáhnout ani povolit, točit sním jde volně rukou. Ještě dodám, že sem neutahoval silou, bo sem na SK a všechno nářadí sem nechal doma(u heveru je 17tka páka, ale šrouby mám 19tky), tak sem si musel jít půjčit k sousedovi a ten měl sice ořech, ale nenašel k němu ve stodole nic lepšího, nežpáku, která vypadá jak kolovrátek, takže utahovací moment byl 00nic, než sem to povolil, tak sem si málem naprděl do kalhot...

Mám počítat spíš se strženým šroubem, nebo bude v háji závit na bubnu? Dneska už je tma, tak to musím zítra zkusit omrknut.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...