Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak auto už konečně normálně jezdí snad bude dál (ťuky , ťuk)

proběhl velký servis a to :

výměna dvou táhel řazení (třetí měněno už před rokem)

výměna čepů řízení

výměna spodních čepů v rameni

nový motor taky 1.4i ale ten novější motor (1999) po kompletní GO - nové těsnění pod vanou , pod hlavou , pod ventily , rozvody contitech

zadní náprava snížená z 1.6 (dopředu sháním nižší pružiny - zatím je předek origo.

nový termostat

nový olej , olejový filtr , vzduchový filtr , nový fridex , chladící kapalina , nový olej do převodovky

novější brzdové třmeny , nová zadní prasátka (už to konečně pořádně brzdí) , nové samostavy

bylo KO ložisko na předtím pravým kole , tak mi kámoš nechal komplet celou těhlici

nová stabilizační tyčka + držák

do zadu na kola se daly podložky (2cm)

nová dlouhá poloosa

To je snad vše - ještě s autem musím zajet na geo a bude to vše OK :)

Odesláno

ty fotky z 24/9 to uz je ten novy motor ? co to je za kod ? a co na to reknou na STK na tu zmenu ? :)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak dneska na autě přibyla další blbůstka... Trumpeta :D Inspiroval mě schreek , když jsem kvůli jeho nečekanému zastroubení málem omdlel................

post-43953-0-23211500-1413927505_thumb.j

post-43953-0-39592200-1413927521_thumb.j

Odesláno

Movy_s, chci se tě prosím tě zeptat, jak se u 106 (nový model) sundavá, respektivně povoluje přední nárazník? Klukovi se ,,sesunul" dolů a má škvíru mezi blatníkem a nárazníkem a teče mu tudy ,,bordel". Co se musí všechno sunat. Chci jej povolit a zase utáhnout po ,,zapasování". Děkuji

Odesláno

Já jsem je měl přišroubované k nárazníku (ale takhle jsme to sešroubovávali s ChouLu , aby ty podběhy lépe držely.) Foto bohužel nemám. Když koukneš pod auto tak na každé straně ty šrouby musíš vidět.. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...