cechic Odesláno 25. září 2014 Odesláno 25. září 2014 ten kryt na svody by se mi taky hodil no takže v sobotu vyrazíš? Citovat
kovy_s Odesláno 25. září 2014 Autor Odesláno 25. září 2014 mám starej škaredej jestli nechceš... Když to dobře pude tak snad ano Citovat
cechic Odesláno 30. září 2014 Odesláno 30. září 2014 Jestli je zdravej a jenom hnusnej tak beru...stejne by sel zase na zlatou Citovat
kovy_s Odesláno 4. říjen 2014 Autor Odesláno 4. říjen 2014 Tak auto už konečně normálně jezdí snad bude dál (ťuky , ťuk) proběhl velký servis a to : výměna dvou táhel řazení (třetí měněno už před rokem) výměna čepů řízení výměna spodních čepů v rameni nový motor taky 1.4i ale ten novější motor (1999) po kompletní GO - nové těsnění pod vanou , pod hlavou , pod ventily , rozvody contitech zadní náprava snížená z 1.6 (dopředu sháním nižší pružiny - zatím je předek origo. nový termostat nový olej , olejový filtr , vzduchový filtr , nový fridex , chladící kapalina , nový olej do převodovky novější brzdové třmeny , nová zadní prasátka (už to konečně pořádně brzdí) , nové samostavy bylo KO ložisko na předtím pravým kole , tak mi kámoš nechal komplet celou těhlici nová stabilizační tyčka + držák do zadu na kola se daly podložky (2cm) nová dlouhá poloosa To je snad vše - ještě s autem musím zajet na geo a bude to vše OK Citovat
Guest StibTo Odesláno 4. říjen 2014 Odesláno 4. říjen 2014 ty fotky z 24/9 to uz je ten novy motor ? co to je za kod ? a co na to reknou na STK na tu zmenu ? Citovat
kovy_s Odesláno 4. říjen 2014 Autor Odesláno 4. říjen 2014 ano to už je ten nový motor je to KFX jako předtím... na STK ? u nás v Dlouhé Brtnici projde vše Citovat
kovy_s Odesláno 4. říjen 2014 Autor Odesláno 4. říjen 2014 hlavně to táhne uplně jinak než předtím jde to krásně za plynem až jsem čuměl Citovat
kovy_s Odesláno 21. říjen 2014 Autor Odesláno 21. říjen 2014 Tak dneska na autě přibyla další blbůstka... Trumpeta Inspiroval mě schreek , když jsem kvůli jeho nečekanému zastroubení málem omdlel................ Citovat
OK406 Odesláno 21. říjen 2014 Odesláno 21. říjen 2014 Movy_s, chci se tě prosím tě zeptat, jak se u 106 (nový model) sundavá, respektivně povoluje přední nárazník? Klukovi se ,,sesunul" dolů a má škvíru mezi blatníkem a nárazníkem a teče mu tudy ,,bordel". Co se musí všechno sunat. Chci jej povolit a zase utáhnout po ,,zapasování". Děkuji Citovat
kovy_s Odesláno 21. říjen 2014 Autor Odesláno 21. říjen 2014 jsou tam zespodu dva šrouby , které povolíš a poté nárazník vysuneš , je nasunut na takových postranních lyžinách. Citovat
OK406 Odesláno 21. říjen 2014 Odesláno 21. říjen 2014 Musím sundat přední podběhy? Fotky by si prosím tě neměl? Děkuji Citovat
kovy_s Odesláno 21. říjen 2014 Autor Odesláno 21. říjen 2014 Já jsem je měl přišroubované k nárazníku (ale takhle jsme to sešroubovávali s ChouLu , aby ty podběhy lépe držely.) Foto bohužel nemám. Když koukneš pod auto tak na každé straně ty šrouby musíš vidět.. Citovat
kovy_s Odesláno 23. říjen 2014 Autor Odesláno 23. říjen 2014 Tak jsem byl dneska na geometrii... Trošku velká čísla Citovat
ChouLu Odesláno 23. říjen 2014 Odesláno 23. říjen 2014 Musím sundat přední podběhy? Fotky by si prosím tě neměl? Děkuji Až budeš mít čas, zavolej, vysvětlím ti to Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.