zazaa Odesláno 13. září 2005 Odesláno 13. září 2005 braska vcera koupil 306ku akorat tomu nejde radio ... je tam nejakej clarion primo vestavenej kod byl napsanej u klicku, ale nevi jak ho tam zadat .... po zapnuti se na radiu rozsviti 4 pomlcky ale at se macka co se macka nevi jak tam dostat ten kod ...... je to mozny ze je to treba po nekolikerem spatnem kodu zablokovane ? Citovat
P607Olda Odesláno 13. září 2005 Odesláno 13. září 2005 Pozice kódu = číslo paměti (anebo šipky vlevo vpravo), změna číslice = šipky nahoru a dolů. Jestli je to zablokované to nevím. [upravil dne 13.9.05 P607Olda] Citovat
Bici Odesláno 14. září 2005 Odesláno 14. září 2005 Nedávno jsem rešil podobný problém, mám taky Clarion rádio. Pokud to bude stejné jako u mého, tak pokud svítí 4 pomlčky, zkus stisknout a asi 3 vteřiny držet tlačítko BAND (volba rádia). Pokud není bloknuté, tak ti vypíše CODE IN, zadej kód a mělo by to být ok, pokud je správný, rádio začne automaticky hrát. Pokud se ti po 4mi pomlčkami udělají další pomlčky, je bloknuté a v takovém tom bezpečnostním režimu. Nechej zapnutý klíček v zapalování a zapnuté rádio, po 1 hodině vyprší blokovací interval, mělo by se ti na displayi objevit CODE IN a zadáš kód. Přeju hodně štěstí.. Bici Citovat
Swallow Odesláno 14. září 2005 Odesláno 14. září 2005 Původně zaslal: P607Olda Pozice kódu = číslo paměti (anebo šipky vlevo vpravo), změna číslice = šipky nahoru a dolů. Jestli je to zablokované to nevím. [upravil dne 13.9.05 P607Olda] Je to jinak, kod se zadá jednoduše tak, že se stiskne číslo předvolby odpovídající číslu kodu, např. 2435 = stiskne se tlačítko předvolby 2, 4, 3 a 5. Napřed ovšem musí svítit CODE IN, jak na to, napsal Bicí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.