Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim je normalne ze mam olej v sani? turbo mam po repase a olej sa mi tam objavuje moze mi cez odvetravanie ist olej do sania? kolko oleja je pripustneho v sani?

Odesláno

no je tam taky povlak a trosku mi ho aj tlaci vonku s hadice ale ked jazdym tak kludnejsie tak nepoznat ze by tlacilo olej ale ked to rpezeniem po dialnicy tak vtedy a mam taky dojem ze mi to cez odvetravanie v sani pretlaca olej

Odesláno

no ono ten olej je za turbom v intercolleri :) ale olej mi nemyzne stale mam tak isto :) ja pozeram vrchnu hadicu co ide od ic do motora uz ale zase nevyteka mi s hadice

[upravil dne 17/2/14 17:49 od huno74]

Odesláno
Ja IC nemam kde by se to pripadne mohlo usadit me ?

79kW trochu dýchá asi od nova, ale zřídkakdy jsem se setkal, že by to teklo nějak moc. Jak píše koblih69, nejnižší místo hadic a podívat se tam. IC mít musíš, všechny 79 kW ho mají

Odesláno
Ja IC nemam kde by se to pripadne mohlo usadit me ?

79kW trochu dýchá asi od nova, ale zřídkakdy jsem se setkal, že by to teklo nějak moc. Jak píše koblih69, nejnižší místo hadic a podívat se tam. IC mít musíš, všechny 79 kW ho mají

Jo dik za reakci ale kdyz si vsimnes myho popisku mam HDI 90 (66kw) :)

Ale jo az budu zas pod autem zkusim prohlednout jestli neco vytece z nejnizsiho mista dik :papa

Odesláno

pardon, spojil jsem si tě se zakladatelem vlákna. U 66kW koukni na nejnižší místo na sacích hadicích a zkus rozpojit. Trochu makvat to musí. Když teče, tak tam eště je :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...