Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

asi bych to neřešil;);) nelegální to rozhodně není. Mám ofiko smsky s oznámením 100% slevy ze systému.

Jen jsem se chtěl pochlubit když už tu řešíte ceny tarifů a retence:D

Odesláno

H4wk3y: no to neni idealní situace co tu radíš...jelikož tím člověk přijde o své číslo: není majitelem učtu.

tmobile má nové neveřejné tarify (mimochodem dle mého hodně zajímavé) , kdo je z prahy a okolí můžeme se pobavit co pro koho mohu udělat.;)

Odesláno
Zdravim. Mam fajn nabidku na dobrej tarif i s netem od vodafonu. Celej zivot funguji na t-mobile a tak se ptam jak je to s pokrytim signalu a 3G netem. Ta nabidka je neomezene volani a sms a 4,0 GB netu za 599 Kc na mesic. Jste spokojeni s pokrytim?

Zpět k tématu. Dnes jsme seděli v okresním městě na obědě - já s O2, kolega s T-Mobile a kamarád s Vodafone. Ukazoval jsem jim něco na NETu a byli nadšeni, jak mi frčí (a to se mi o 3G mohlo jen zdát). Tak jsme se dali do porovnávání a výsledek (subjektivní) byl dle rychlosti načítání stejných stránek:

[*]O2

[*]T-Mobile

[*]Vodafone (ten byl tragický)

[/list=1]

[upravil dne 18.2.2014 21:29 od Peta]

Odesláno

peto k tematu: hodně taky záleží na použitém telefonu a co který podporuje za datové přenosy:myslim A také treba některé simkarty 5let+ zas nepodporují rychlé 3G...natož LTE

ALe vodafone je vazně slabota no.

[upravil dne 18/2/14 20:32 od Mohy]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...