Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím mam tu jeden hlavolam ,dnes jsem si dělal rozvody ale nějak jsem narazil na problém když si zaaretuji vačky tak mám kliku hozenou o čtvrt kola dopředu :o ale auto jede v pohodě! snažil jsem se to naštelovat abych zaaretoval i kliku ale nejdeto když to postavím jak to má bít tak neotočim s motorem narazí to do ventilů. napadá vás něco čím to muže bejt :myslim

díky

[upravil dne 14/2/14 20:14 od emanuelfiala]

Guest servisman
Odesláno

proto používají na rozvody obyč řemenici které se neprotočí je kovová neodpružená .

Odesláno

Ked mas zvysnych 100 ecok na novu tak zhanaj ale daju sa aj s pootocenou spravit rozvody ak sa necitis na to daj to niekomu co sa tym zivi,ked dobre chapem ty si uz remen zhodil co?

[upravil dne 14/2/14 21:17 od krtek 2]

Odesláno

udělal jsem si na klice rysku tak že jsem to postavil tak jak to bylo a jede to ,jen mě to zarazilo že to nesedělo a nenapadlo mě že se to takhle protočí v te gumě hold nemám ještě takové zkušenosti :D docela by mě zajímalo jak bych to měl nastavit s tou protočenou řemenicí kdybych si neudělal tu rysku na klice a rozhodil bych si jí :myslim to bych asi musel zup po zubu to zkoušet až bych se trefil :)

Odesláno

to je dobre ze si si urobil rysku :) ten motor casuje tusim 90 stupnov pred hornov uvratov ason myslim ak ano, cize klukov by si tocil aby sa prvy piest dostal na hornu uvrat a potom by si pootocil klukov este o tristvrte otacky do prava a bolo by len by si musel skontolovat piesty (vsetky 4-ry aby boli v jednej rovine) cize vsetky 4 piesty by boli v polovicke valca v jednej rovine

[upravil dne 14/2/14 22:54 od krtek 2]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...