emanuelfiala Odesláno 14. únor 2014 Odesláno 14. únor 2014 Zdravím mam tu jeden hlavolam ,dnes jsem si dělal rozvody ale nějak jsem narazil na problém když si zaaretuji vačky tak mám kliku hozenou o čtvrt kola dopředu ale auto jede v pohodě! snažil jsem se to naštelovat abych zaaretoval i kliku ale nejdeto když to postavím jak to má bít tak neotočim s motorem narazí to do ventilů. napadá vás něco čím to muže bejt díky [upravil dne 14/2/14 20:14 od emanuelfiala] Citovat
straki007 Odesláno 14. únor 2014 Odesláno 14. únor 2014 kup si novou remenici na kliku. Mas ji protocenou v te gume. Citovat
emanuelfiala Odesláno 14. únor 2014 Autor Odesláno 14. únor 2014 myslíš že by se pootočila to spíš by se to v tý gumě utrhlo nebo ne? Citovat
Guest servisman Odesláno 14. únor 2014 Odesláno 14. únor 2014 proto používají na rozvody obyč řemenici které se neprotočí je kovová neodpružená . Citovat
emanuelfiala Odesláno 14. únor 2014 Autor Odesláno 14. únor 2014 asi máš pravdu protože nic jiného mě taky nenapadá seženu jinou a uvidíse:) díky za radu Citovat
krtek 2 Odesláno 14. únor 2014 Odesláno 14. únor 2014 Ked mas zvysnych 100 ecok na novu tak zhanaj ale daju sa aj s pootocenou spravit rozvody ak sa necitis na to daj to niekomu co sa tym zivi,ked dobre chapem ty si uz remen zhodil co? [upravil dne 14/2/14 21:17 od krtek 2] Citovat
emanuelfiala Odesláno 14. únor 2014 Autor Odesláno 14. únor 2014 udělal jsem si na klice rysku tak že jsem to postavil tak jak to bylo a jede to ,jen mě to zarazilo že to nesedělo a nenapadlo mě že se to takhle protočí v te gumě hold nemám ještě takové zkušenosti docela by mě zajímalo jak bych to měl nastavit s tou protočenou řemenicí kdybych si neudělal tu rysku na klice a rozhodil bych si jí to bych asi musel zup po zubu to zkoušet až bych se trefil Citovat
krtek 2 Odesláno 14. únor 2014 Odesláno 14. únor 2014 to je dobre ze si si urobil rysku ten motor casuje tusim 90 stupnov pred hornov uvratov ason myslim ak ano, cize klukov by si tocil aby sa prvy piest dostal na hornu uvrat a potom by si pootocil klukov este o tristvrte otacky do prava a bolo by len by si musel skontolovat piesty (vsetky 4-ry aby boli v jednej rovine) cize vsetky 4 piesty by boli v polovicke valca v jednej rovine [upravil dne 14/2/14 22:54 od krtek 2] Citovat
emanuelfiala Odesláno 14. únor 2014 Autor Odesláno 14. únor 2014 aha no mám se ještě co učit díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.