Jakub407coupé Odesláno 14. únor 2014 Odesláno 14. únor 2014 Zdravím Vás Peugeoťáci :-), chtěl bych si počátkem letošního jara koupit 407cupé s motorizaci 2,7Hdi, nebo 2.0Hdi a potřeboval bych ohledně toho radu někoho kdo s kupátkem již má néjaké zkušenosti. Jaký motor je lepší či horší,spotřeba + opravy a jak je to s FAP filtrem a automatickou převodovkou zda jsou nějaké časté závady atd.Předem děkuji za názory. A zároveň kdyby někdo prodával nebo chtěl prodat 407 coupé za nějaký rozumný peníz ve slušném stavu, tak bych se rád domluvil :-). Citovat
elton Odesláno 14. únor 2014 Odesláno 14. únor 2014 ....... když ji miluješ , není co řešit...... ..... vzhled 100% .....motor 100% .....převodovka ....80% .....podvozek 100% :papa:papa:papa;) :aut:P [upravil dne 14/2/14 18:54 od elton] Citovat
MirekCC Odesláno 14. únor 2014 Odesláno 14. únor 2014 nejsi první, kdo chce coupe, tak pohledej trochu a motorizace jsou i v sedanech, SW, tedy taky tu bude nějaké info Citovat
Agrafik Odesláno 14. únor 2014 Odesláno 14. únor 2014 Jestli chceš kupé, tak neřeš spotřebu. Rozdíl mezi 2.0 a 2.7 je \"propastný\" Kromě spotřeby samé +++. Citovat
Jakub407coupé Odesláno 15. únor 2014 Autor Odesláno 15. únor 2014 Omlouvám se za druhý inzerát, ten první se mi neobjevil když jsem ho sem vkládal, proto jsem napsal nový, hned se ho pokusím smazat . :-). Spotřebu neřeším, jen zda jaký motor je spolehlivější, byl jsem se zeptat v Peugeotu u Domanského (Praha - Východ, Zdiby) a tam mi řekli že tam taková auta nejezdí a že s tím nemají žádné zkušenosti, což mě docela vyděsilo. Tak buď je jich opravu málo a nebo to lidé nedávají do originálu. Jinak jsem měl 407 v sedanu rok 2004 1.8. byl to žrout jako blázen spotřeba okolo 9 litrů a postupem času se začala kazit eletrika :-(. Tak doufám že se to u Coupátek neděje. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.