Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Vás Peugeoťáci :-), chtěl bych si počátkem letošního jara koupit 407cupé s motorizaci 2,7Hdi, nebo 2.0Hdi a potřeboval bych ohledně toho radu někoho kdo s kupátkem již má néjaké zkušenosti. Jaký motor je lepší či horší,spotřeba + opravy a jak je to s FAP filtrem a automatickou převodovkou zda jsou nějaké časté závady atd.Předem děkuji za názory.

A zároveň kdyby někdo prodával nebo chtěl prodat 407 coupé za nějaký rozumný peníz ve slušném stavu, tak bych se rád domluvil :-).

Odesláno

....... když ji miluješ , není co řešit......:papa

..... vzhled 100%

.....motor 100%

.....převodovka ....80%

.....podvozek 100%

:papa:papa:papa:papa;)

:aut:P:aut:P

[upravil dne 14/2/14 18:54 od elton]

Odesláno

Omlouvám se za druhý inzerát, ten první se mi neobjevil když jsem ho sem vkládal, proto jsem napsal nový, hned se ho pokusím smazat . :-).

Spotřebu neřeším, jen zda jaký motor je spolehlivější, byl jsem se zeptat v Peugeotu u Domanského (Praha - Východ, Zdiby) a tam mi řekli že tam taková auta nejezdí a že s tím nemají žádné zkušenosti, což mě docela vyděsilo. Tak buď je jich opravu málo a nebo to lidé nedávají do originálu.

Jinak jsem měl 407 v sedanu rok 2004 1.8. byl to žrout jako blázen spotřeba okolo 9 litrů a postupem času se začala kazit eletrika :-(. Tak doufám že se to u Coupátek neděje.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...