Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

1.9D WJY - Startuje, ani neškytne :(

Recommended Posts

Odesláno

Vážení, dnes zkusím to roztáhnout, až opadne provoz. Mám jěstě pár dotazů: je v tom čerpadle Lucas ještě nějaký ventil, který by uzavíral naftu (uvnitř)?

Má tenhle motor podavací čerpadlo v nádrži? Nemůže to být snímač otáček? (Otáčkoměr ukazuje)

Odesláno

Tak to nepomohlo. Ujeli sme asi 6km rychlostí kolem 70/h a ani prd. Aspoň jsem si oživil jak zní ten motor když jde.. Jinak jsem ještě vyměnil snímač otáček motoru a taky nepomohlo. Teď už jedině vyměnit čerpadlo. Mám tam rovnou dát BOSCH?

Odesláno

Já jsem si to myslel, jen už nevím co s tím, tak spekuluju. Jinak dle mé laické dedukce soudím, že čerpadlo je nefunkční - nedává-li naftu. To se pozná, když povolím třeba hadici na vstřiku a když zastartuju a neprská z ní nafta. Navíc mi svítí kontrolka s čerpadlem. Což se mi ale zdá, že začlo až teď někdy..

Odesláno

Tím ventilem by to nemělo být, když jsem z něj vytáhl ten váleček. Nebo se mýlím? Přeci je ne na něm imobilizér a nevím, co všechno ovlivňuje. Jestli vyřazuje čerpadlo z provozu ještě nějak... :myslim

Odesláno

No je oranžová a je na ní jako takový čerpadlo :-) zkusím najít.

Odesláno

Nějaký ten průtokáč sundaný byl. Kroužky jsem neměnil,to je pravda.. Ale myslim, že to by nezapříčinilo to, že čerpadlo vůbec nedává naftu.. Již jsem se ptal, ale nikdo neodpověděl: je v čerpadle ještě nějaký ventil/uzávěr paliva, který zapříčiňuje to, že čerpadlo nedává palivo do vstřiků? Kroužky vyměním, to neni problém..

Odesláno

No jednoho kolegu jsem tahal po vesnici sem a tam bezvýsledně, než z něj vylezlo, že tam dal zpět ty starý, vymačkaný kroužky. Tak jsem je vyměnil ZA PÁR ŠLUPEK a klid. Čerpadlo nemusí dávat z různých důvodů a nemusí být vůbec špatný....

Odesláno

Já přece nemůžu za to, že tě sere to, že chci opravit svoje auto. Já jezdit čím mám a prostě mě netrápí jestli budu stát ještě měsíc nebo dva. Pídím se po tom čím to je a jak vidno, selhaly rady i velkých matadorů. Tudíž když se to povede, možná přijdeme s něčím, co tady ještě nikdo nepopsal. A takových věcí už moc neni. Třeba tam na konec dám stejně BOSCH čerpadlo, který už mám vyhlídnutý, ale chci zkusit všechny možnosti. Jestli tě to sere, tak nereaguj a budeš mít klid..

Odesláno

Zpět k věci: vyměň ty kroužky a zas tahej. Pokud to nepůjde, tak vymyslíme poslední věc. Potom už Bosch....

Odesláno

nepomohlo. v pondělí koupím čerpadlo a se..u na to... už mě to přestává bavit..

Ale i tak, díky všem za ochotu.. snad bude další dotaz jednoduššího ražení...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...