ivos.001 Odesláno 8. únor 2014 Odesláno 8. únor 2014 Dobrý den, mám vůz Peugeot 206 1.4 hDi. Po vypuštění vody z naftového filtru mi nejde nastartovat vůz(nejspíš jsem vypustil z filtru vše). Co jsem se dočetl zde na webu, tak by to nemělo být zavzdušněnou soustavou, protože se prý odvzdušnuje sama.. Kde by tedy mohl být problém? Citovat
HonzaZ Odesláno 8. únor 2014 Odesláno 8. únor 2014 Musíš palivovou soustavu odvzdušnit. Jinak není čerpadlo schopno nasát naftu až z nádrže. V každém případě musíš mít palivový filtr naplněn naftou. Napumpuj palivo gumovým balónkem před filtrem Citovat
ivos.001 Odesláno 8. únor 2014 Autor Odesláno 8. únor 2014 Právěže žádný gumový balónek u filtru nemám.. :/ Hledal jsem ho všude možně, nikde nic. Citovat
breta Odesláno 8. únor 2014 Odesláno 8. únor 2014 Sundej kryt motoru a vlevo máš balonek.Tím napumpuj naftu. Citovat
ivos.001 Odesláno 8. únor 2014 Autor Odesláno 8. únor 2014 Takový černý podlouhlý váleček? A jak poznám, že mám dopumpováno ? Citovat
koblih69 Odesláno 8. únor 2014 Odesláno 8. únor 2014 Mačkej dokud neztvrdne, pokud máš odvzdušňovák na víčku filtru tak odvzdušni a znovu až poteče jen nafta. Pokud ne namačkej protoč, když to nechytí (netoč dlouho) tak znovu namačkej a pojede to. Citovat
ivos.001 Odesláno 8. únor 2014 Autor Odesláno 8. únor 2014 Díky za rady, zkusím a pak dám vědět. ) Citovat
ivos.001 Odesláno 8. únor 2014 Autor Odesláno 8. únor 2014 Tak je po problému. Sice jsem balonek mačkal asi tak 5 minut (kvůli přístupu se nedá zmáčknout pořádně celou rukou, takže jsem jej mačkal jen palcem). Díky za rady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.