flash69 Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 Nemá někdo zkušenosti se zapojením výhřevu předních sedadel? Citovat
KingSpade Odesláno 3. únor 2014 Odesláno 3. únor 2014 Nejdřív se mrkni zdali pod sedačkama nemáš předpřípravu. Pokud ano..další věc je sehnat si středový tunel s tlačítky vyhřívaní sedaček....Pokud nemáš předpřípravu tak hodně štěstí, neboť si nepamatuju že by to tu někdo na 405ce dělal. A nakonec, jseš si doopravdy jistý, že ty sedačky ještě vyhřívají? Na ně totiž stačí kleknout kolenem a je po vyhřívaní. Citovat
flash69 Odesláno 4. únor 2014 Autor Odesláno 4. únor 2014 No tunel tam mám na ty tlačítka a předpřívavu asi určitě ne...Protože ten tunel jsem dodával extra a sedačky budu mít taky jiný...Jsou to ty kožený co se dávali a jsou vyřívaný,ale nevím jetli ten výhřev bude fungovat...udajně jo:myslim Citovat
flash69 Odesláno 4. únor 2014 Autor Odesláno 4. únor 2014 No tunel tam mám na ty tlačítka a předpřívavu asi určitě ne...Protože ten tunel jsem dodával extra a sedačky budu mít taky jiný...Jsou to ty kožený co se dávali a jsou vyřívaný,ale nevím jetli ten výhřev bude fungovat...udajně jo:myslim Citovat
Marcel505 Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 Už jsem se tu snažil ptát po radách a nic moc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.