Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojky prohlížím staré vlákna o startéru ale nenašel jsem nic kloudného a proto se ptám,něco mě vrže na startéru při volnoběžných otáčkách,Při vyšších to vlastně neslyším,jde o to že na řemenici startéru je nějaké přišroubované víčko a to se při běžící řemenici pomalu protáčí a to vlastně vrže,po stříknutí mezi toto víčko vrzání přestane ale vydrží to jen velmi krátce a zase to začne vrzat,ani př,i přidání plynu manželkou se toto víčko na řemenici jen jako by pomalu protáčí,dal bych sem i foto ale nevím jak,díky vám za všechny odpovědi.

:papaMíla

Odesláno

Pod alternátorem? Asi klimakompresor, ne? Mimochodem pokud nepoznáš startér tak bych auto svěřil asi nějakému servisu. To nemyslím ve zlém. Už jenom to stříkání oleje je trestuhodné - pokud jsi nastříkal olej do spojky klimačerpadla tak nevím co bych napsal... je to jako namazat spojku vazelínou :myslim

[upravil dne 2/2/14 14:09 od koblih69]

Odesláno

Máš pravdu asi jsem to posr....,ted jsem zjistil podle servis oxu že to je kompresor klimatizace a na té řemenici je nějaké víčko přišroubované víčko a to se jen pomalu protáčí a tím to vrže,chtěl bych vědět zda se to má točit tak jako ta řemenice a nebo netočit vůbec a ted co stím no asi do servisu a co to muže asi tak stát,dík za odpověd a omlouvám se všem za špatně podanou informaci

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...