Miloslavik Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 Ahojky prohlížím staré vlákna o startéru ale nenašel jsem nic kloudného a proto se ptám,něco mě vrže na startéru při volnoběžných otáčkách,Při vyšších to vlastně neslyším,jde o to že na řemenici startéru je nějaké přišroubované víčko a to se při běžící řemenici pomalu protáčí a to vlastně vrže,po stříknutí mezi toto víčko vrzání přestane ale vydrží to jen velmi krátce a zase to začne vrzat,ani př,i přidání plynu manželkou se toto víčko na řemenici jen jako by pomalu protáčí,dal bych sem i foto ale nevím jak,díky vám za všechny odpovědi. :papaMíla Citovat
.mycTD Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 pokud starterem myslis ten agregat, co dodava napeti do palubni site, tak bude problem ve vonobezce alternatoru Citovat
Miloslavik Odesláno 2. únor 2014 Autor Odesláno 2. únor 2014 To bude asi možná ono je to vlastně pod alternátorem,to nebude asi startér,nemáš na to nějaký návod na opravu,nebo to musí do servisu,dík za odpověd Citovat
koblih69 Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 Pod alternátorem? Asi klimakompresor, ne? Mimochodem pokud nepoznáš startér tak bych auto svěřil asi nějakému servisu. To nemyslím ve zlém. Už jenom to stříkání oleje je trestuhodné - pokud jsi nastříkal olej do spojky klimačerpadla tak nevím co bych napsal... je to jako namazat spojku vazelínou [upravil dne 2/2/14 14:09 od koblih69] Citovat
Miloslavik Odesláno 2. únor 2014 Autor Odesláno 2. únor 2014 Máš pravdu asi jsem to posr....,ted jsem zjistil podle servis oxu že to je kompresor klimatizace a na té řemenici je nějaké víčko přišroubované víčko a to se jen pomalu protáčí a tím to vrže,chtěl bych vědět zda se to má točit tak jako ta řemenice a nebo netočit vůbec a ted co stím no asi do servisu a co to muže asi tak stát,dík za odpověd a omlouvám se všem za špatně podanou informaci Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.